inTurda.ro

Oana Venţel primeşte felicitările domnului Primar Tudor Ştefănie

Oana Venţel primeşte felicitările domnului Primar Tudor Ştefănie

Oana Venţel primeşte felicitările domnului Primar Tudor Ştefănie
noiembrie 09
16:00 2015

În contextual participării solistei turdene Oana Venţel la Festivalul Naţional “Someşul în cânt şi joc” unde a obţinut premiului I, respectiv a participării la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Concurs de muzică populară intitulat “Cântec mândru de pe Criş” desfăşurat la Oradea în perioada 5-6 noiembrie a.c., Primăria Municipiului Turda reprezentată de către domnul Primar Tudor Ştefănie transmite următorul mesaj:

“Felicitări Oana Venţel pentru premiile obţinute. Eşti un model pentru toţi tinerii, nu doar pentru cei din Municipiul Turda. Chiar dacă a devenit o obişnuinţă să uric pe podium la fiecare concurs, stiu că toate acestea sunt rodul muncii tale de ani de zile. Cariera ta este un exemplu că orice vis poate să devină realitate. Datoria noastră este să susţinem şi să încurajăm visul fiecăriu tânăr. Îţi mulţumesc pentru că reprezinţi Turda prin calităţile cu care ai fost îndreptată – talent, frumuseţe şi demnitate.”

 

Primăria Municipiului Turda

Primar,

Tudor Ştefănie

Related Articles

Citește articolul precedent:
Rezultatele campaniei de reciclare DEEE-uri: 3,5 tone de deseuri au fost colectate!

În cadrul campaniei de reciclare care s-a desfăşurat sâmbătă, 07.11.2015, Primăria Municipiului Turda împreună cu partenerul regăsit în Asociaţia Română...

Închide