inTurda.ro

Comunicat TNL: 16 Noiembrie Ziua Internaționala a Toleranței

Comunicat TNL: 16 Noiembrie Ziua Internaționala a Toleranței

Comunicat TNL: 16 Noiembrie Ziua Internaționala a Toleranței
noiembrie 17
07:38 2015

Sâmbătă, 14.11. 2015, Tineretul Național Liberal, filiala Turda, s-a întrunit în sala mare a Primăriei pentru a marca Ziua tnl turdaInternațională a Toleranței, celebrată pe întreg mapamondul în data de 16 noiembrie a fiecărui an. Tinerii liberali au asistat la o scurtă conferință intitulată ”Cum se naște ura”, susținută de Mărincean Leonardo-Mihai, activist în domeniul democrației și al educației și membru al organizației de tineret a PNL Turda, precum și la o dezbatere academică pe tema modului în care criza actuală a refugiaților afectează echilibrul demografic și cultural european, pregătită de Adrian Crișan și Patricia Ciocan, amândoi elevi ai Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Turda.

Ca urmare a evenimentului, tineretul liberal turdean a construit mesaje care promovează toleranța și lupta împotriva discriminării, precum și un mesaj de solidaritate pentru poporul francez, victimă a celei mai crude forme de intoleranță, și anume, terorismul. Aceste mesaje le puteți găsi pe pagina de facebook a organizației ”TNL Turda”. Precizăm faptul că la acest eveniment au participat și unii dintre membrii Comitetului Local Executiv al PNL Turda, între care consilierul local Cristian Felezeu, profesorul dr. Ciprian Rigman și avocatul Nicolaie Giurgiu, precum și Andrei Pintilie și Paul Cățănaș, în calitatea lor de copreședinți ai organizației de tineret a PNL Turda.

  TNL Turda

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi Rigman Ciprian, tel. 0741733336, email ciprianrigman@gmail.com

tnl turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cluj: Cea mai veche şcoală pentru nevăzători din România a împlinit 115 ani de existență

Informare de presă Ref. Sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj funcţionează cea mai veche şcoală pentru nevăzători din România Preşedintele Consiliului...

Închide