inTurda.ro

Prima ediție a ”Skill Up Conferences” se desfășoară astăzi la Turda:

Prima ediție a ”Skill Up Conferences” se desfășoară astăzi la Turda:

Prima ediție a ”Skill Up Conferences” se desfășoară astăzi la Turda:
noiembrie 20
07:39 2015

NOA Business Academy în parteneriat cu WebBits, organizează o serie de evenimente pentru oamenii de afaceri, sub genericul „Skill UP Conferences”, prima ediție având loc la Turda, în data de 20.11.2015, la Restaurantul Sarea in bucate!

Ideea evenimentului este de a oferi oamenilor de afaceri din zonă atât informație/formare cât și networking. Website-ul evenimentului va fi disponibil în curând la adresa www.skill-up.ro, iar aici se vor putea face înscrierile pentru cei care doresc să participe la acest eveniment de business calitativ, bazat pe experiență!

Speakerii evenimentului sunt unii dintre cei mai buni din România:

1. Lorand Soares Szasz – unul dintre cei mai apreciati traineri, speakeri si antreprenori romani la ora actuala. A fost desemnat de 2 ori consecutiv cel mai bun speaker din Romania la Business Days si este autorul a 3 carti despre afaceri: “De la gradinar la Business Coach”, ”Graunte pentru Succes” si “Primii 12 ani in propria afacere”.

2. Ciprian Soleriu – Ciprian a facut pasul decisiv spre antreprenoriatul online dupa o cariera de 10 ani in mediul bancar, unde a fost director regional de vanzari peste jumatate de tara. Se foloseste de experienta lui de vanzari si management pentru a ajuta alti antreprenori sa vanda mai mult online.

3. Dan Nicoschi – reprezentant al Companiei de Consultanță Financiară Transilvania (CCTF).

4. Marian Hoza – Unul dintre membrii fondatori şi preşedintele organizaţiei Beard Brothers, probabil cea mai non-conformistă organizaţie din România, Cornel a dezvoltat şi propria firmă de design grafic şi web. În cei doi ani de activitate ai organizaţiei a reuşit să îndeplinească tot ce şi-a propus, fiind întotdeauna implicat în cel puţin un proiect. Ideile sale de a schimba mentalităţile persoanelor şi de a face lumea un loc mai bun sunt targetate nu doar pe ajutorarea oamenilor, ci şi pe educarea acestora în a se ajuta pe ei înşişi.

Află mai multe detalii pe www.skill-up.ro.

Related Articles

Citește articolul precedent:
20 Noiembrie – Ziua Internaţională a drepturilor copilului

     Copiii necesită o atenţie specială, au dreptul la protecţie, educaţie şi asistenţă, dreptul de a se informa, de...

Închide