inTurda.ro

Conferinta Skill-Up a fost un eveniment de exceptie pentru oamenii de afaceri turdeni

Conferinta Skill-Up a fost un eveniment de exceptie pentru oamenii de afaceri turdeni

Conferinta Skill-Up a fost un eveniment de exceptie pentru oamenii de afaceri turdeni
noiembrie 21
14:08 2015

Organizata de NOA Business Academy impreuna cu WebBits, conferinta Skill-Up Turda a fost un eveniment de exceptie pentru oamenii de afaceri turdeni.

Speakerii invitati pentru sesiunile de informare au fost extraordinari. Modul in care au prezentat informatia a fost excelent, iar continutul fiecarei sesiune a fost valoros atat pentru cei care deja detin o afacere, cat si pentru cei care au fost prezenti in sala pentru ca intentioneaza sa devina antreprenori.

Cornel Marian Hoza (Beard Brothers) a vorbit despre „Importanta brandingului” dand exemple din modul in care a reusit impreuna cu colegii de echipa sa construiasca in doar 2 ani de zile un brand pentru cea mai neconformista asociatie din Cluj-Napoca: Beard Brothers!

Ciprian Șoleriu a avut un seminar foarte interesant despre cum să iți promovezi mai bine afacerea online. Fondatorul www.conversionacademy.ro și-a intitulat prezentarea „Cum să ai clienți online pe pilot automat!”

A urmat apoi Paul Mureșan (Remax Cluj), care a fost responsabil cu un workshop de networking. Acesta a avut un exercițiu interesant, Bingo Networking, prin care a reușit să faciliteze o relaționare între toți participanții.

Ultimul speaker a fost arhicunoscutul Lorand Soares Szasz, un profesionist în tot ceea ce face. Prezentarea lui a conținut 21 de metode prin care să îți crești afacerea. Prin câteva legi foarte bine structurate, Lorand a reușit să aprindă beculețe în mintea antreprenorilor turdeni și să aducă exemple concrete de lucruri pe care le poți face pentru ca afacerea să prospere. Unele dintre acestea fără a implica nici un cost suplimentar.

Initiatorii acestui eveniment de business calitativ au reusit sa coopteze ca parteneri locali cele mai importante institutii si organizatii turdene: Primaria Turda, Clubul Rotary, Grupul T9, Salina Turda, Asa Consolis, SC Diosan, Industrial Trading, B2B Media, Fundatia Doriana, si 2 asociatii business din Cluj: Coaching4You si Bizz.Club.

Felicitari organizatorilor și sperăm ca genul acesta de evenimente să se repete, pentru că mediul de afaceri local are nevoie.

Aici puteți vedea un ALBUM FOTO de la eveniment:

https://inturda.ro/prima-editie-a-skill-up-conferences-se-desfasoara-astazi-la-turda/

Posted by inTurda.ro on Thursday, 19 November 2015

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda castiga in deplasarea de la Danubius Galati

Potaissa Turda castiga in deplasarea de la Danubius Galati, echipa clasata pe ultimul loc in Campionatul National de Handbal Masculin....

Închide