inTurda.ro

Lansare e-book gratuit: Cum să gestionezi și să reduci stresul, de psihologul clujean Loana Comșa

Lansare e-book gratuit: Cum să gestionezi și să reduci stresul, de psihologul clujean Loana Comșa

Lansare e-book gratuit: Cum să gestionezi și să reduci stresul, de psihologul clujean Loana Comșa
noiembrie 25
13:26 2015

Stresul este din ce în ce mai prezent în viața noastră, fie că este generat de locul de muncă sau de familie. Specialiștii în psihologie sunt în continuă căutare de răspunsuri la întrebarea care îi preocupă pe mulți: “Cum poţi face față stresului fără ca acesta să-ţi afecteze sănătatea?”. Răspunsurile le veţi găsi în e-book-ul scris de psihologul clujean Loana Comșa, “Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul”, ce va fi lansat pe 2 decembrie 2015.

E-book Managementul Stresului

“În cabinetul meu învăț oamenii să devină proactivi, să își planifice viitorul, să își scrie propriul scenariu. Trebuie să ne ferim de a rămâne victime pasive, spectatori ai vieții noastre. Acest e-book se dorește a fi un ghid de sfaturi practice care să ajute cititorii să își controleze modul în care reacționează la elementele stresoare din viața lor”, susține psihologul Loana Comșa.

Cititorii vor învăța să identifice stresul, sursele generatoare și simptomele asociate acestuia, în funcție de domeniul în care au identificat sursa: familie sau serviciu.

Pentru gestionarea eficientă a stresului este important să analizăm cum reacționăm la el. De cele mai multe ori o facem într-un mod greșit, care, deși pe moment pare că ajută, pe termen lung devine dezadaptiv, disfuncțional.

E-book-ul constă într-o serie de pași de urmat pentru o gestionare corectă a stresului în familie și la serviciu. ”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul” va fi lansat pe 2 decembrie 2015 și va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul Loanei Comşa.

Despre Loana Comșa

Membră a Colegiului Psihologilor din România și a International Association of Cognitive-Behavioral Coaching, Loana Comșa a studiat tehnicile psihologice de control al comportamentului și dezvoltarea potențialului uman și este specialist în terapie de cuplu, consiliere pentru dezvoltare personală și coaching.

Sursa: eClujeanul.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: „16 zile de Activism împotriva Violentei asupra Femeilor”

Comunicat: “16 zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeilor”   Între 25 noiembrie şi 10 decembrie 2015, Serviciul Public de...

Închide