inTurda.ro

Avram Gal a inițiat un proiect pentru înființarea unui complex de servicii de recuperare

Avram Gal a inițiat un proiect pentru înființarea unui complex de servicii de recuperare

Avram Gal a inițiat un proiect pentru înființarea unui complex de servicii de recuperare
noiembrie 26
16:44 2015

Urmare iniţiativei viceprimarului municipiului Avram GAL, în cadrul şedinţei de lucru de azi, 26 noiembrie 2015, au început demersurile înfiinţării unui complex de servicii de recuperare pentru copii, adulţi şi vârstnici. Proiectul cuprinde atât extinderea şi dezvoltarea Centrului de Recuperare “Carine” cât şi a Centrului de Îngrijire pentru persoanele vârstnice, precum şi diversificarea de servicii. 

Propunerea viceprimarului de a demara acest proiect , se datorează înregistrării în baza de date a Serviciului Public de Asistenţă Socială a aproximativ 1000 de persoane cu nevoi speciale: peste 100 de copii, în jur de 450 de adulţi şi 450 de persoane vârstnice care necesită servicii complexe de recuperare şi reabilitare. În proiect sunt implicate Serviciul Public de Asistenţă Socială, Centrul de Recuperare „Carine” şi Centrul de zi şi de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Un astfel de complex de servicii va cuprinde pentru toate cele trei categorii atât servicii de recuperare precum şi servicii de tip centru de zi. În serviciile de recuperare sunt propuse următoarele: kinetoterapie, masaj şi balneofizioterapie. Înfiinţarea serviciului de balneofizioterapie o să fie astfel conceput încât să poată deservi şi publicul larg.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: Punct de vedere cu privire la problema automatelor de bilete STP

  Ca urmare a articolului apărut în TurdaNews în data de 24.11.2015  sub titlul: „Problema automatelor de bilete STP din...

Închide