inTurda.ro

Duminică se dă startul distracției pe patinoarul de la Turda

Duminică se dă startul distracției pe patinoarul de la Turda

Duminică se dă startul distracției pe patinoarul de la Turda
decembrie 04
16:05 2015

Cu bucurie vă aducem la cunoştinţă faptul că duminică, în data de 06 Decembrie 2015, cu începere de la orele 16:00, vom da startul distracţiei pe patinoarul turdean.

La iniţiativa domnului Primar Tudor Ştefănie inaugurarea parcului de distracţii şi a patinoarului din zona centrală a Municipiului Turda sunt posibile odată cu sosirea Moşului.

Pentru a transmite emoţiile şi dorinţele din preajma sărbătorilor de iarnă, organizatorii şi partenerii vă vor încânta cu recitaluri de colinzi şi surprize pentru cei mici, avându-l invitat pe Moş Nicolae care se va ocupa de înmânarea cadourilor.

Copiii din instituţiile de învăţâmânt turdene vor participa la activitatea din acest sfârşit de săptămână iar pentru a atrage zâmbetele copiilor nevoiaşi aceştia au confecţionat ornamente specifice Crăciunului şi vor dona câte o jucărie orfanilor de la “Adăpostul pentru copiii străzii Poiana”.

Inaugurarea patinoarului artificial la Turda – un moment mult aşteptat în special de către tinerii turdeni, va face ca spiritul calm din preajma Crăciunului să iesă în evidenţă prin intermediul corurilor care vor încânta audienţa adunată în preajma brazilor impodobiţi şi a surprizelor pregătite de municipalitate.

Pe această cale, în calitate de organizatori Primăria Municipiului Turda reprezentată prin intermediul domnului Primar Tudor Ştefănie transmite mulţumirile ce se cuvin sponsorului S.C. Altex România S.R.L. şi partenerilor S.C. Turda Salina Durgău S.A., S.C. Domeniul Public Turda S.A., Compania de Apă Arieş Turda S.A., Holcim România S.A., InterArte şi Fun Kids Turda, Şcolii “Ioan Opriş” Turda şi grădiniţelor turdene.

Evenimentul va fi prezentat de către solista de muzică populară Oana Venţel.

Vă aşteptăm cu drag la inaugurarea patinoarului turdean şi la întâlnirea cu Moş Nicolae, duminică, 06 Decembrie 2015, de la orele 16:00!

Primăria Municipiului Turda

Primar,

Tudor Ştefănie

patinoar turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
API: Cei care achită locul de parcare reședință de domiciliu vor beneficia de o reducere la abonamentul valabil în toate parcările cu plată din Turda

SC ADMINISTRAREA PATRIMONIULUI IMOBILIAR TURDA SRL aduce la cunoştinţa cetăţenilor Municipiului Turda următoarele:      “În situaţia în care vă rezervaţi...

Închide