inTurda.ro

Skill Up Conferences revine la Turda cu o Conferinta pe tema Finantarilor Nerambursabile

Skill Up Conferences revine la Turda cu o Conferinta pe tema Finantarilor Nerambursabile

Skill Up Conferences revine la Turda cu o Conferinta pe tema Finantarilor Nerambursabile
decembrie 07
13:02 2015

SKILL UP CONFERENCES – Turda

Despre Finanțările Nerambursabile

NOA Business Academy, în parteneriat cu WebBits și Goodwill Consulting, organizează o conferință despre Finanțări Nerambursabile. Evenimentul este adresat atât celor interesați să deschidă un business proproi folosindu-se de oportunitatea fondurilor europene, cât și oamenilor de afaceri care vor să își dezvolte activitatea obținând o finanțare de la Uniunea Europeană.

Evenimentul va avea loc la Primăria Turda, în data de 15.12.2015, începând cu ora 17:00. Participarea la eveniment este GRATUITĂ. Pentru a participa trebuie să vă înscrieți online la următorul linkhttps://docs.google.com/forms/d/1uvQRJv2qmOfbg1NaeajpqSukboDpY11bZH8k4EaUSGo/viewform?c=0&w=1

Seminarul principal va fi prezentat de reprezentanți ai firmei Goodwill Consulting, una dintre cele mai mari firme de consultanță din România, care a obținut până în prezent pentru clienții săi, finanțări nerambursabile a căror valoare trece peste 140.000.000 Euro!

Conferința despre finanțările nerambursabile este o continuare a „Skill Up Conferences – prima ediție”, eveniment de business calitativ care a avut loc în data de 20.11.2015 la Restaurantul Sarea-n Bucate. Scopul Skill Up este consolidarea unei culturi antreprenoriale și crearea de oportunități de afaceri în zona Turda-Câmpia Turzii.

Partenerii locali ai NOA Business Academy, Webbits și Goodwill Consulting sunt: Primăria Municipiului Turda, SC Turda Salina Durgău SA, Restaurantul Sarea-n Bucate, Grupul T9, Couching4You, BizzClub, B2B Media Web, SC Diosan, Industrial Trading, ASA Consolis, Rotary Club Turda și Fundația Doriana Turda.

Parteneri media ai evenimentului sunt: TurdaNews, TurdaInfo, inTurda.ro, eClujeanul, Ziarul 21, Turda TV, infoArieș, ProFM Turda, Radio Transilvania Turda, Napoca FM, Agora Media și Ziar 15 Minute.

Pentru a fi la curent cu informațiile noi, vă rugăm să dați Like paginii oficiale de Facebook: https://www.facebook.com/SkillUP.Conferences

Afis Skill Up Finantari Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Karate Club Turda: 2 medalii de aur, 1 de argint si 1 de bronz la Cupa Campionilor Europeni 2015

700 de sportivi, 16 tari, aprope 70 de arbitrii si…noi, cei 16 componenti ai lotului Karate Club Turda! Cu emotiile...

Închide