inTurda.ro

Cristian Matei: Emil Molnar a fost și va rămâne un exemplu pentru noi toți

Cristian Matei: Emil Molnar a fost și va rămâne un exemplu pentru noi toți

Cristian Matei: Emil Molnar a fost și va rămâne un exemplu pentru noi toți
decembrie 09
17:46 2015

Astăzi, 09 decembrie 2015, ne-am luat rămas bun de la colegul și prietenul nostru, Emil Molnar, prim-vicepreședinte al organizației Partidului Social Democrat Turda, om politic și consilier local, un om care și-a iubit orașul și oamenii acestui oraș, fiind implicat activ în viaţa Turzii mai mult de douăzeci de ani. Omul Emil Molnar a fost un om cu niște calități extraordinare și avea tot ce şi-ar fi putut dori un om: inteligență, determinare, curaj, talent, diplomație şi nu în ultimul rând o infinită dragoste de oameni. Orașul nostru a pierdut un om de valoare, un om echilibrat, un om cu niște calități extraordinare și cu o personalitate unică, un om care a fost și va rămâne un exemplu de a fi și despre cum să trăim frumos, pentru noi toți.

Toți cei care l-au însoțit azi pe ultimul drum, familia sa, colegii și prietenii, toți cei care l-au apreciat și l-au iubit pe Emil, trăiesc o durere profundă care nu poate fi alinată decât prin prețuirea amintirii lui. Există o legătură de iubire între noi și cei care nu mai sunt, iar această legătura este mai puternică decât moartea. Nu-l vom uita niciodată. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”

CRISTIAN MATEI
Președinte PSD TURDA

emil molnar

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Autoturismul unui taximetrist turdean a luat foc în garaj

Astăzi, 09.12.2015, în jurul orei 15:30, pe Strada Crișan din Municipiul Turda a izbucnit un incediu în garajul unui taximetrist...

Închide