inTurda.ro

Asociația Olimpia Turda organizează prima ediție a „Cupei Arieșul” la tenis de masă!

Asociația Olimpia Turda organizează prima ediție a „Cupei Arieșul” la tenis de masă!

Asociația Olimpia Turda organizează prima ediție a „Cupei Arieșul” la tenis de masă!
decembrie 11
11:17 2015

O nouă competiție sportivă locală prinde viață în comunitatea turdeană. Asociația Olimpia Turda organizează prima ediție a „Cupei Arieșul” la tenis de masă!

Asociația Olimpia Turda are onoarea să vă invite la ediția inaugurală a ”Cupei Arieșul” la tenis de masă, competiție sportivă care va avea loc în data de 12 decembrie 2015, în sala de sport a Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, începând cu ora 08:00.

Evenimentul sportiv va avea două categorii competiționale: secțiunea copii, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, desfășurată între orele 08:00-13:00, și secțiunea ”Open”, care va începe la ora 14:00 și la care vor participa sportivi din Turda, Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Luduș, Târgu-Mureș, Bistrița, Sânpaul. Câștigătorii celor două secțiuni competiționale vor fi recompensați de organizatori cu cupe, diplome și premii.

Asociația Olimpia Turda mulțumește Primăriei Municipiului Turda, Consiliului Local al Municipiului Turda, Societății Comerciale Turda Salina Durgău SA și Societății Comerciale Domeniul Public Turda SA pentru sprijinul oferit în organizarea acestei competiții sportive.

Persoană de contact: Bogdan Cosmin Pop

Date de contact: tel. 0741667668; email: bogdann52@yahoo.com 

afis tenis.CDR

Related Articles

Citește articolul precedent:
INTERVIU cu Psihologul Loana Comsa, autoarea unui e-book despre cum să gestionezi și să reduci stresul!

Redacția inTurda.ro a realizat un interviu cu psihologul clujean Loana Comșa, autoarea cărții „Managementul stresului”, un e-book despre cum să...

Închide