inTurda.ro

Colinde in prag de Sfinte Sărbători la sediul ALDE Turda

Colinde in prag de Sfinte Sărbători la sediul ALDE Turda

Colinde in prag de Sfinte Sărbători la sediul ALDE Turda
decembrie 20
09:53 2015

Sărbătoarea Naşterii Mâtuitorului nostru Iisus Hristos, se apropie cu paşi repezi. Şi cum nici o Sărbătoare de Crăciun nu este completă fără colindele tradiţionale româneşti, sâmbâta, 19 decembrie 2015, membrii ALDE Turda, au organizat ca în fiecare an, la sediul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din Turda, str. Republicii, nr. 15, evenimentul intitulat “Colinde în prag de Sfinte Sărbători.”

Concertul de colinde a fost susţinut de grupul de colindatori, condus de Părintele Sebastian Zăhan. La eveniment au fost prezenţi, alături de deputatul Mircea Irimie, copreşedinţii alianţei Adrian Sărmăşan şi Ovidiu Mic, membri şi simpatizanţi ai ALDE, copii de toate vârstele, parinţi şi bunici deopotrivă.

Colindătorii au fost primiţi cu bucurie şi au fost răsplătiţi cu aplauze, cu zâmbete de fericire şi cu delicioasele prăjituri de casă realizate ca de fiecare dată de reprezentantele feminine ale alianţei. Nu au lipsit nici pachetele cu daruri oferite tuturor celor prezenţi, spre deliciul micuţilor invitaţi.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/FOTO: Gala Samurailor Turdeni 2015. Premii, colinde și discursuri emoționante.

Gala Samurailor Turdeni 2015 a avut loc ieri, 18 Decembrie 2015, în Sala Mare a Primăriei Turda. Pe lângă premiile...

Închide