inTurda.ro

Antreprenorii sau turiștii clujeni sunt la un zbor distanță de Dubai, noua destinație a Wizz-Air!

Antreprenorii sau turiștii clujeni sunt la un zbor distanță de Dubai, noua destinație a Wizz-Air!

Antreprenorii sau turiștii clujeni sunt la un zbor distanță de Dubai, noua destinație a Wizz-Air!
decembrie 22
13:08 2015

Compania WizzAir împreună cu Aeroportul Internaţional Avram Iancu  leagă Clujul de Dubai. Antreprenori sau turiști, toți sunt acum la doar un zbor distanță de exotica destinație!

‘Suntem bucuroşi că astăzi inaugurăm zborul Cluj-Napoca — Dubai, operat de compania aeriană Wizz Air, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, deoarece niciun alt operator aerian nu a mai zburat spre această destinaţie până în prezent. Vânzările biletelor pentru această rută s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinaţie mult dorită şi suntem convinşi că se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni şi a celor din întreaga Transilvanie’, a declarat, într-un comunicat de presă, directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

Cursele aeriene spre Dubai vor fi operate de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta. Prin cursa spre Dubai, Wizz Air a ajuns să opereze de la Cluj 21 zboruri regulate către 11 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

De asemenea, pentru anul viitor, Wizz Air a anunţat deschiderea a cinci noi destinaţii: spre Memmingen (Germania, din 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, din 22 iulie), Doncaster Sheffield (Anglia, din 22 iulie), Billund (Danemarca, din 23 iulie) şi Alicante (Spania, din 24 iulie).

De pe aeroportul clujean sunt operate în prezent curse aeriene spre 24 de destinaţii din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei companii aeriene.

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat, săptămâna trecută și primul zbor pe ruta Bucureşti – Glasgow. Zborul inaugural a avut loc vineri seară, iar noua rută va fi operată de două ori pe săptămână în timpul sezonului de iarnă, în zilele de luni şi vineri, urmând ca în cel de vară, care va începe la sfârşit de martie, cursa să fie operată în zilele de marţi şi duminică.      

Glasgow este cel mai mare oraş al Scoţiei, al treilea din Marea Britanie şi cel mai mare port din Regat, dar şi locul unde se află faimoasa Universitate din Glasgow. Cu un patrimoniu istoric şi cultural vast, oraşul atrage în fiecare an o mulţime de turişti din întreaga lume, în timp ce dezvoltarea mediului de afaceri, dar şi statutul său de cea mai mare piaţă din Scoţia, generează multe călătorii în scop de afaceri.

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Câmpia Turzii se fac înscrieri la creșă pentru copiii între 2-3 ani

Municipalitatea din Câmpia Turzii anunță pe site-ul propriu că centrul de educație timpurie antrepreșcolară face înscrieri pentru copiii de la 2...

Închide