inTurda.ro

La Câmpia Turzii se fac înscrieri la creșă pentru copiii între 2-3 ani

La Câmpia Turzii se fac înscrieri la creșă pentru copiii între 2-3 ani

La Câmpia Turzii se fac înscrieri la creșă pentru copiii între 2-3 ani
decembrie 22
12:26 2015

Municipalitatea din Câmpia Turzii anunță pe site-ul propriu că centrul de educație timpurie antrepreșcolară face înscrieri pentru copiii de la 2 la 3 ani.

Centrul va începe să funcționeze din ianuarie 2016, la Grădinița „Pinocchio”. Informații suplimentare la: Dir. Maria Mocanu, tel. 0264/ 366.249.

e-mail: grad.pinocchio@yahoo.com
Creșa de la Câmpia Turzii funcționează în cadrul grădiniței Pinocchio de pe strada Retezatului. Unitatea va dispune de două grupe a câte 9 copii, iar cotizația părinților va fi de 8 lei/zi, adică 240 de lei/lună, bani care vor fi folosiți pentru a servi copiilor două mese, respectiv două gustări în fiecare zi.

La nivel de municipiu există 571 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani, pentru care nu există nici o formă de educație instituțională.

Costurile lucrărilor pentru realizarea acestui proiect se ridică la aproximativ un milion şi jumătate de lei. Finanţarea obiectivului se va face din fondurile bugetului local şi din alte fonduri constituite conform legii.

„CREȘA PENTRU COPIII DIN CÂMPIA TURZII” este un proiect inițiat de primar Radu Hanga în cadrul măsurilor aferente programului „Ne consultăm, propunem, Facem!”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Semnificaţia istorică a finelui lunii Decembrie

La aniversarea a 26 de ani de la victoria Revoluţiei Române din anul 1989, pentru curajul, dăruirea şi sacrificiul de sine...

Închide