inTurda.ro

Marius Mânzat (PNL), votat noul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj!

Marius Mânzat (PNL), votat noul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj!

Marius Mânzat (PNL), votat noul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj!
decembrie 22
14:51 2015

După ce consilierii judeţeni l-au demis luni pe Mihai Seplecan din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, s-a trecut la votarea unui nou preşedinte. Marius Mânzat a fost ales cu 20 de voturi “pentru” şi şase “împotriva”.

Primul vot nu a putut fi validat din cauza că nu s-au întrunit cele 19 de voturi necesare. Mai exact, din 36 consilieri au fost iniţial prezenţi 30, au fost numărate apoi 27 valabile şi două nule. Candidatul Mânzat a întrunit 18 voturi “pentru” şi 9 “împotrivă”, iar Vasile Salatioan 9 “pentru” şi 18 “împotrivă”.

Niciunul din candidaţi nu putea întruni numărul de voturi necesar validării pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean, astfel că s-a propus o nouă şedinţa de îndată. S-a făcut propunerea să rămână Seplecan încă 10 zile, însă secretarul judeţului a atras atenţia că acesta nu mai are dreptul să semneze actele Consiliului Judeţean Cluj, informează ziardecluj.ro.

Mihai Seplecan a părăsit sala, iar la desemnarea unui nou preşedinte al CJ Cluj s-au facut aceleasi propuneri: Marius Mânzat de la PNL şi Vasile Sălătioan de la PSD. Au fost înregistrate 27 de voturi, din care întrebuinţate 26.

Pentru Marius Mânzat au fost înregistrate 20 voturi “pentru” si 6 “împotrivă”. Vasile Sălătioan a avut 6 voturi “pentru” şi 20 “împotrivă”.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Rezultate frumoase la Seara de colinde cu caracter caritabil organizata de Fundatia Doriana

Seara de colinde cu caracter caritabil organizată de Fundația Doriana și-a atins scopul. Peste 100 de persoane au participat la...

Închide