inTurda.ro

Clădirea western din centrul Turzii ar putea să dispară din peisaj în scurt timp!

Clădirea western din centrul Turzii ar putea să dispară din peisaj în scurt timp!

Clădirea western din centrul Turzii ar putea să dispară din peisaj în scurt timp!
decembrie 29
14:35 2015

Clădirea western din centrul Turzii ar putea să dispară din peisaj în scurt timp! Nu pentru că cineva s-a sesizat cu privire la aspectul diferit față de clădirile din zona istorică, ci pentru că proprietarul vinde „Cafeneaua mobilă”.

Anunțul de vânzare sună așa:

De vanzare CAFENEA MOBILA (PE ROTI) personalizata care pot fi transportata si amplasata unde se doreste.
Este executata din lemn,pe sasiu metalic cu roti pneumatice (necesare transportului),care poate avea destinatie residentiala,turistica sau comerciala (ex. Cafenea mobila).
Suprafata este de 30 mp.Dotari :2 grupuri sanitare,sala de vanzare,bar,si un separeu pentru depozitare marfa.In partea laterala exista un mica terasa (separeu) unde pot fi amplasate 2 mese cu scaune.Exista terasa principala cu o capacitate de 40 locuri-suprafata de 45 mp.
Beneficiaza de tot confortul necesar: pereti din lemn cu termoizolatie(pot fi folosite si iarna), instalatii de apa,canalizare,curent electric,poate fi considerat spatiu comercial permanent (fiind folosit atat vara cat si iarna),sau poate fi schimbata destinatia (magazin de suveniruri,cabana ,sau alta destinatie).

Pentru cei interesați, prețul cerut este 18.500 Euro negociabil. Detalii pe www.lajumate.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Prima autostradă pentru biciclete din Germania, deschisă publicului

Pentru România, ideea unei autostrăzi special amenajate pentru traficul bicicletelor pare o utopie, atâta vreme cât, de aproape trei decenii,...

Închide