inTurda.ro

Mesaj de Anul Nou din partea presedintelui PSD Turda, Cristian Matei

Mesaj de Anul Nou din partea presedintelui PSD Turda, Cristian Matei

Mesaj de Anul Nou din partea presedintelui PSD Turda, Cristian Matei
decembrie 31
11:57 2015

 

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRATpsd turda

ORGANIZAȚIA MUNICIPALĂ TURDA

 

Comunicat de presă

Mesaj de Anul Nou

 

Trecerea în Noul An este un prilej de bucurie dar și de reflecție asupra anului care se încheie. Cumpăna dintre ani este un bun moment în care fiecare dintre noi poate să facă o analiză asupra trecutului, prezentului și, cel mai important, asupra modului în care putem construi viitorul nostru și al copiilor noștri.

Anul 2015 a fost un an plin de evenimente, un an marcat de multe schimbări socio-economice și tensiuni politice, cu încercări și provocări, un an care și-a pus amprenta inclusiv asupra comunităților locale cum este și comunitatea noastră. Pentru anul care vine eu îmi doresc echilibru și stabilitate, o comunitate prospera și unită, unde fiecare cetăţean să aibă şansa unei vieţi decente şi demne. Să pășim în noul an 2016 cu speranță și credință, să fie un an mai mai bun pentru noi toţi, să ne dedicăm energia pentru construcție și dialog. Am convingerea că putem să clădim împreună un oraș cu care să ne mândrim, un oraș în care cei plecați în străinătate să își dorească să se întoarcă, un oraș în care tinerii să creadă și în care să le placă să traiască, să aibă locuri de muncă, un oraș în care cei de vârsta a doua și a treia să se bucure, un oraș curat, primitor și prosper. Trebuie sa fim dispuși la orice efort pentru a transforma Turda în orașul care îl dorim pentru copiii noștri, un oraș sigur, modern, stabil și competitiv, un oraș european. Putem schimba lucrurile în bine și putem crea lucruri frumoase pentru acest oraș dar schimbările nu se produc de la sine, schimbările se întâmplă atunci când oamenii aleg să se implice și să acționeze. Să folosim lecțiile învățate pentru a ne scrie o traiectorie diferită cu optimism, încredere și speranță. Locuitorii acestui oraș au nevoie de protejarea comunității locale, a identității sociale și culturale iar împreună cu toți cei care iubesc acest oraș, putem realiza toate aceste lucruri.

Noul an se aşterne înaintea noastră. Vă doresc tuturor ca anul nou să vă aducă speranța unui nou început, energie pozitivă pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor, realizări remarcabile, multă ințelepciune și fericire. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet, prosperitate și, mai ales, să vă ajute Dumnezeu în toate! La mulţi ani!

Președinte PSD Turda

Cristian Octavian Matei

Link mesaj video

La mulți ani, 2016!

Posted by Cristian Matei on Thursday, 31 December 2015

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda prin primarul Tudor Ștefănie prezintă obiectivele realizate în anul 2015 și perspectivele pentru anul 2016

Sfârşitul unui an calendaristic ne pune în faţa unor provocări noi. Administraţia publică locală, în speţă Primăria Municipiului Turda reprezentată...

Închide