inTurda.ro

Curs autorizat de manichiură-pedichiură și construcție gel

Curs autorizat de manichiură-pedichiură și construcție gel

Curs autorizat de manichiură-pedichiură și construcție gel
ianuarie 18
11:27 2016

Durata: 3 luni (90% practică la salon). Programul la curs este flexibil. Condiţii pentru înscriere: Vârsta minim 16 ani. Acte necesare pentru înscriere:

  • Copie BI sau CI;
  • Copie certificat de naştere;
  • Copie de pe ultimul act de studiu sau foaie matricolă sau adeverinţă de absolvire;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă e cazul şi numai dacă s-a schimbat numele în urma căsătoriei);
  • Adeverinţă medicală de la medicul de familie.

Descrierea cursului: Cursul de manichiură – pedichiură – construcţie gel (tehnică de bază) se desfăşoară într-un salon, pe pe durata cursului cursanţii vor fi alături de o manichiuristă. 

Competenţe profesionale: întocmirea bonurilor de plată, pregătirea profesională, programarea clientelei, executarea masajului pentru mâini şi picioare, executarea şi finisarea manichiurii şi pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor şi instrumentelor, igienizarea locului de munca, promovarea serviciilor unităţii. 

Beneficii:

  • Dezvoltare personală.
  • Deprinderea cunoştinţelor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii profesionale.

La finalul cursului se oferă job în limita cererii pe piaţă şi o recomandare din partea noastră.

După terminarea cursului, absolvenţii vor primi certificat certificat de calificare profesională pentru ocupaţia de manichiurist-pedichiurist eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şansă. Cu această diplomă se poate începe pe cont propriu ca persoană fizică autorizată (PFA) sau întreprindere individuală (II). Aceste certificate sunt recunoscute în străinătate după ce au fost traduse şi legalizate. Cursul de manichiură se poate începe când se formează o grupă de minim 2-4 persoane. După terminarea cursului, diploma se eliberează în maxim 15 zile de la data susţinerii examenului. Se oferă posibilitatea achiziţionării de produse profesionale, aparatură, ustensile necesare pentru începerea activităţii. Pentru o informare corectă şi eficientă vă rugăm să ne contactaţi telefonic pentru o programare. Lista de preţuri pentru fiecare curs în parte se poate consulta aici.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Wizz Air angajează însoțitori de zbor pentru Cluj și alte 5 orașe

Compania Wizz Air recrutează însoţitori de zbor pentru  Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Bucureşti şi Târgu Mureş. Intervirurile vor avea loc...

Închide