inTurda.ro

Wizz Air angajează însoțitori de zbor pentru Cluj și alte 5 orașe

Wizz Air angajează însoțitori de zbor pentru Cluj și alte 5 orașe

Wizz Air angajează însoțitori de zbor pentru Cluj și alte 5 orașe
ianuarie 18
11:25 2016

Compania Wizz Air recrutează însoţitori de zbor pentru  Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Bucureşti şi Târgu Mureş.

Intervirurile vor avea loc la Hotelul Ramada Plaza, din nordul Bucureştiului, pe 19 ianuarie şi la Hotelul Internaţional din Iaşi, pe 21 ianuarie, la ora 09.00, cu CV-ul în limba engleză, o scrisoare de recomandare şi două poze recente.

Candidații trebuie să aibă minim 18 ani, diplomă de bacalaureat, să vorbească fluent limba engleză, să aibă abilități de înot, experiență în relații cu clienții și în vânzări, pașaport valabil, abilități de comunicare, flexibilitate, capacitatea de a lucra în condiții de stres și capacitatea de a lucra în echipă.

Tatuajele şi piercingurile sunt acceptate atât timp cât nu sunt vizibile prin uniformă, iar dacă ai dioptrii de peste + sau – 4, este posibil să nu puteţi treci de testul oftalmologic.

Cele mai noi rute Wizz Air sunt: Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Seminar despre „Leadership și valori democratice creștine” la Turda

Wilfried Martens Centre for European Studies, Institutul de Studii Populare – fundaţia oficială a Partidului Naţional Liberal, Fundația Hanns Seidel vă invită să participaţi...

Închide