inTurda.ro

Vezi care este situația drumurilor județene – 19 ianuarie 2016

Vezi care este situația drumurilor județene – 19 ianuarie 2016

Vezi care este situația drumurilor județene – 19 ianuarie 2016
ianuarie 19
09:43 2016

În cursul dimineţii zilei de 19 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

Ca urmare a temperaturilor negative înregistrate pe parcursul ultimelor 12 ore (-11 grade Celsius), mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului Cluj au fost afectate de fenomenul de polei. În zona de munte, la Răchiţele-Ic Ponor a nins slab.

Astfel, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat (inclusiv revizii) pe un număr de 27 de sectoare de drumuri judeţene (SC Napoca Construcţii SA  pe 12 de sectoare, respectiv SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA pe 15 de sectoare) cu 17 utilaje (SC Napoca cu 2, respectiv D.P.J. cu 15). În total, a fost folosită o cantitate de 740 de tone de material, inclusiv sare.

La această oră, pe sectoarele de drum menţionate se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului (exclusiv în zonele de munte), respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei. Totodată, se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor de pe carosabil.

Menţionăm faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Napoca Construcţii SA (pe Lotul 2 de drumuri judeţene – zona Turda) şi de SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej).

 

Biroul de presă

19 ianuarie 2016

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Vizarea autorizaţiilor de taxi şi a autorizaţiilor de dispecerat de taxi

01.02.2016 – 01.03.2016 Vizarea autorizaţiilor de taxi şi a autorizaţiilor de dispecerat de taxi Compartimentul Autoritate Autorizare Servicii Transport Public...

Închide