inTurda.ro

Flaviu Sâsâeac: „La Turda s-a născut un nou centru de copii!”

Flaviu Sâsâeac: „La Turda s-a născut un nou centru de copii!”

Flaviu Sâsâeac: „La Turda s-a născut un nou centru de copii!”
ianuarie 20
08:45 2016

„Ne dorim ca performanța să fie legată de promovarea unor jucători tineri. Am avut ca model Suceava, care avea o echipă formată doar din jucători crescuți acolo. Avem șanse bune să avem și noi o astfel de echipă. Proiectul este asemănător cu cel de la CSM București, păstrând proporțiile. Am avut succes și noi, și ei. Avem la toate categoriile de vârstă jucători la lotul național. Dacă în alte orașe centrele au murit, la Turda s-a născut unul nou! Avem antrenori instruți și sprijiniți în activitatea lor”, a declarat pentru handbalvolei.ro Președintele Flaviu Sâsâeac.

Potaissa Turda a încheiat anul 2015 pe locul al șaselea în Liga Națională, la egalitate de puncte cu locul cinci, ocupat de CSA Steaua. Ardelenii se gândesc la locul patru la finalul sezonului regulat, dar mai ales la promovarea unor jucători din propria pepinieră.

Potaissa Turda a avut o vacanță activă, în condițiile în care a participat la finalul anului trecut la un turneu internațional, în Olanda, iar în data de 7 a reluat pregătirea pe plan local. Pentru moment însă, Potaissa se gândește doar la locul patru la finalul sezonului regulat, care i-ar putea aduce un meci în plus acasă în prima fază a play-off-ului. „Cred că deși nu avem un lot numeros, așa cum nu am avut nici în anii precedenți, avem o șansă bună la locul patru, care ne-ar asigura un meci în plus în prima fază a play-off-ului pe teren propriu. De acolo am putea ajunge pentru a treia oară consecutiv în careul de ași, ceea ce ar însemna că ne-am depăși obiectivul stabilit. Ar fi o bucurie imensă.”, ne-a spus Flaviu Sâsâeac, președintele Turzii. Față de începutul sezonului, de la Potaissa au plecat Niazhura, Grigoriev și Coman, dar în curând va reveni Bondar după operația de la ligamente.

Citește mai multe pe www.handbalvolei.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Câmpia Turzii: Vezi care este Ordinea de Zi a Ședinței Ordinare a Consiliului Local

CONSILIUL LOCAL CÂMPIA TURZII SE INTRUNEȘTE ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ Joi, 21.01.2016, are loc sedinţa ordinară a Consiliul Local al Municipiului...

Închide