inTurda.ro

Situația drumurilor județene – 22 ianuarie 2016

Situația drumurilor județene – 22 ianuarie 2016

Situația drumurilor județene – 22 ianuarie 2016
ianuarie 22
10:37 2016

În cursul dimineţii zilei de 22 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

În urma căderilor masive de zăpadă în ultimele 24 de ore şi a temperaturilor negative înregistrate (-5 grade Celsius), mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului Cluj au fost afectate de stratul de zăpadă depus pe carosabil şi de fenomenul de polei.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 71 de drumuri judeţene, dintre care pe 26 drumuri judeţene a intervenit SC Napoca Construcţii SA, iar pe 45 de drumuri judeţene SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, cu un total de 39 de utilaje, dintre care 11 aparţinând SC Napoca Construcţii SA şi 28 utilaje aparţinând SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA. În total, a fost folosită o cantitate de 1.055 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului, respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Menţionăm faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Napoca Construcţii SA (pe Lotul 2 de drumuri judeţene – zona Turda) şi de SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej).

 

Biroul de presă

22 ianuarie 2016

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucian Nemeș: ”De ce n-au rezistat alianțele in toti acești ani de Democratie?”

NEVOIA DE A ALEGE CORECT. Pentru a convinge toti ne folosim de cuvinte, insa ideile sănătoase sunt acelea care pot zbura...

Închide