inTurda.ro

Raul Marian revine pe teren în acest retur de campionat

Raul Marian revine pe teren în acest retur de campionat

Raul Marian revine pe teren în acest retur de campionat
ianuarie 27
11:52 2016

Raul Marian, unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului antrenat de Horațiu Gal, se va întoarce pe teren în acest retur de campionat pentru a ajuta echipa în urma accidentării lui Amihăesi. 

„Raul Marian a fost tot timpul în lotul echipei, chiar dacă nu a evoluat pe teren. El a fost aproape de echipă şi de club, ocupându-se de grupele de juniori. Odată cu accidentarea lui Amihăesi, el a decis să se întoarcă pe teren şi să ajute echipa. Raul a fost unul dintre oamenii care au ajutat la promovarea echipei în Liga Naţională şi a avut o evoluţie foarte bună până în vară. Revenirea lui în acest moment e o dovadă de mare caracter. Ne bazăm pe el în continuare.” a declarat Președintele Flaviu Săseac pentru TurdaNews.net .

Raul va împlini anul acesta vârsta de 37 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi componenţi ai lotului antrenați de frații Gal.

Primul meci oficial pentru Potaissa Turda va fi în data de 4 februarie 2016 împotriva celor de la CSM Ploieşti.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Premieră națională la Teatrul ”Aureliu Manea” Turda

Teatrul “Aureliu Manea” Turda şi Consiliul Local al Municipiului Turda aduc în atenţia publicului turdean o premieră naţională: “Despre dragoste,...

Închide