inTurda.ro

Proiect 2016 pentru Câmpia Turzii – Creșă pentru copii

Proiect 2016 pentru Câmpia Turzii – Creșă pentru copii

Proiect 2016 pentru Câmpia Turzii – Creșă pentru copii
ianuarie 29
11:02 2016

Proiect 2016 pentru Câmpia Turzii:
CREȘĂ PENTRU COPII
Proiect inițiat de primar Radu Hanga 

Obiectiv de investiţii – ETAJARE IMOBIL “GRĂDINIŢA PINOCCHIO”IN VEDEREA INFIINŢĂRII UNEI CREŞE PENTRU COPII, Amplasament- jud. Cluj, Câmpia Turzii, str. Retezatului nr.8. Titularul investiţiei şi Beneficiarul investiţiei: MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII. 

Obiectivul investiţiei îl constitue dorinţa MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII de a etaja imobilul în care funcţionează actualmente grădiniţa cu program prelungit Pinocchio, în vederea înfiinţării unei creşe la cererea cetăţenilor urbei, care au sesizat nevoia deschiderii unei creşe pentru copii, la ora actuală nefuncţionând nici o creşă în municipiul nostru.

Conform ultimei informări a Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, la nivelul municipiului există un număr de 571 copii antepreşcolari (din informarea primită de la Direcţia de Evidenţă a Persoanei şi Administrarea Bazelor de Date Cluj). Beneficiarii serviciilor oferite de creşă, sunt copii din categoria de vârstă 0-3 ani, ai căror părinţi sau susţinători legali desfăşoară o activitate lucrativă, urmează cursurile unor instituţii de învăţământ ori se află în alte situaţii ce nu le permit să stea cu copilul pe tot parcursul zilei.

Creşa reprezintă o necesitate pentru părinţi posibilitatea de a desfăşura o activitate remunerată ştiind că serviciile oferite copilului sunt specializate în raport cu vârsta.

Grădiniţa ,, Pinocchio” din Câmpia Turzii s-a înfiinţat în anul 1977, luna februarie şi s-a numit Grădiniţa cu program prelungit nr.8, până în anul 2007. Până la data de 1.08.1977 a funcţionat cu trei grupe program prelungit transferate de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 5.

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Reduceri la patinoarul situat în centrul Turzii:

Numai acum, pentru ca tu să te simţi mai bine şi mai sănătos, pentru grupuri de minim 10 persoane, patinoarul...

Închide