inTurda.ro

Emil Molnar, Cetățean de Onoare post-mortem al Municipiului Turda

Emil Molnar, Cetățean de Onoare post-mortem al Municipiului Turda

Emil Molnar, Cetățean de Onoare post-mortem al Municipiului Turda
februarie 09
15:46 2016

Consiliul Local al municipiului Turda, intrunit in sedinta de marti, 09 februarie 2016, a votat favorabil Proiectul de Hotarare privind acordarea Titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Turda, post-mortem, domnului EMIL MOLNAR.

Emil Molnar a trecut la cele veșnice la finele anului 2015, mai exact in data de 6 decembrie 2015, în urma unui infarct. Acesta a fost membru al PSD Turda și a ocupat funcția de Consilier Local în 4 mandate consecutive: 2000-2004, 2004-2008, 2008-2012 și 2012-2015.

”Domnul Emil Molnar a indeplinit deminitatea de consilier local al Municipiului Turda timp de 4 mandate in perioada 2000-20015, contribuind la strategia de dezvolatare a municipiului, initiind si sustinand proiecte de hotarare de o importanta deosibita pentru localitate. De asemenea a creat numeroase locuri de munca, a dezvoltat serviciile de turism din zona Turzii si a sprijinit numeroase actiuni caritabile. Pentru atitudinea echilibrata, manifestand modestie, cumpatare, altruism fata de smeni, pentru tinuta sa morala si probitatea profesionala, il recomand pentru a fi Cetatean de Onoare al municipiului Turda, post-mortem, cu toate drepturile ce regurg din regulament.”, a precizat Consilierul Local, Nicolae Roș, în expunerea de motive din cadrul Proiectului de Hotărâre.

După aprobarea proiectului, Lucian Cordiș a precizat faptul ca se va organiza o intalnire speciala, solemna, prin care se va oficializa practic decizia luata astazi in consiliu.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Salis Hotel & SPA angajeaza Tehnician Maseur si Kinetoterapeut

Salis Hotel & SPA, care se va deschide anul acesta la Turda, angajeaza Tehnician Maseur si Kinetoterapeut. ANGAJAM TEHNICIAN MASEURDescriere...

Închide