inTurda.ro

Mișcarea Populară: Problema drumurilor din Turda trebuie să fie PRIORITATEA ZERO!

Mișcarea Populară: Problema drumurilor din Turda trebuie să fie PRIORITATEA ZERO!

Mișcarea Populară: Problema drumurilor din Turda trebuie să fie PRIORITATEA ZERO!
februarie 16
17:02 2016

miscarea populara turda

 

 

 

 

Cumunicat PMP Turda:

Mișcarea Populară Turda consideră că problema drumurilor din Turda, sesizată și constatată de mulți dintre locuitorii urbei, trebuie să devină PRIORITATEA ZERO pentru administrația locală și pentru toți consilierii partidelor politice care alcătuiesc în acest moment Consiliul Local Turda (PNL, PSD, PND, PPU, ALDE, UDMR, UNPR). Considerăm că actuala clasă politică locală are obligația și responsabilitatea de a asculta doleanțele cetățenilor, mulți dintre ei contactând Mișcarea Populară Turda, pentru a le face auzit glasul, chiar dacă în acest moment partidul nostru încă nu face parte din Consiliul Local, fiind un partid nou.

Mișcarea Populară Turda propune actualelor partide care au reprezentanți în Consiliul Local Turda să nu le întoarcă spatele turdenilor și să decidă că problema drumurilor din localitate trebuie să devină PRIORITATEA ZERO, așa cum propunem noi. Considerăm că acesta nu mai este un subiect de luptă politică, în care marele perdant este cetățeanul turdean, ci trebuie să devină un subiect prioritar pe agenda tuturor formațiunilor politice, a tuturor consilierilor locali și a administrației locale, conduse de primarul Tudor Ștefănie. Turdenii merită mult mai mult, decât le-a oferit actuala clasă politică locală!

Chiar dacă nu facem parte din Consiliul Local și nu putem influența, încă, stabilirea unei decizii privind stabilirea PRIORITĂȚII ZERO, nu putem asista impasibili la ceea ce turdenii își doresc, pe bună dreptate. Concret, propunem adoptarea de URGENȚĂ a unei hotărâri de Consiliu Local, care să stabilească soluții urgente pentru ca problema drumurilor să devină PRIORITATEA ZERO a administrației locale. Solicităm acest lucru în numele miilor de turdeni, fie că sunt sau nu membri sau simpatizanți ai Mișcării Populare. Un prim pas, o posibilă soluție, ar putea fi adoptarea unei hotărâri care să stabilească faptul ca profitul înregistrat la obiectivul turistic fanion al Turzii, Salina Turda, să primească o destinație unică și prioritară: repararea și asfaltarea străzilor din Turda!

În scurt timp, Mișcarea Populară Turda va iniția un plan concret privind PRIORITATEA ZERO, în care vom solicita sprijinul cetățenilor Turzii pentru a urni lucrurile și a stabili prioritățile administrației locale, ale actualei clase politice locale, în funcție de doleanțele și problemele reale ale cetățenilor urbei. Iar dacă actuala clasă politică locală nu va ține cont de glasul turdenilor, cu siguranță aceștia vor ști să le dea ceea ce merită, la alegerile locale din 5 iunie. În cazul în care până la alegerile locale nu se vor stabili măsuri concrete privind declararea PRIORITĂȚII ZERO pentru municipiul nostru, Mișcarea Populară Turda își ia angajamentul ferm ca, imediat după ce vom câștiga alegerile locale din iunie, cu ajutorul turdenilor, să inițiem acest plan de măsuri și soluții concrete, care să pună în practică rezolvarea reală a PRIORITĂȚII ZERO.

”Mișcarea Populară Turda a declanșat acțiunea PRIORITATEA ZERO. În zile următoare vom continua demersurile concrete și vom insista până când vom vedea că actuala clasă politică locală va face ceva concret în această direcție. Îmi doresc să putem urni lucrurile chiar înainte de alegerile locale, deși e mai greu, noi neavând reprezentanți în Consiliul Local. Însă, sunt convins că mulți turdeni ni se vor alătura și vom creea o mișcare populară locală, în adevăratul înțeles al cuvântului, iar valul ei îi va spulbera pe cei care refuză să-și aplece urechea la dolențele turdenilor, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă, în calitate de membri în Consiliul Local! Doar împreună și într-un număr cât mai mare, suntem puternici! Veniți alături de noi, să impunem PRIORITATEA ZERO” – Adrian Nap, președinte Mișcarea Populară Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concurs în vederea ocupării celor 4 posturi vacante de la Centrul de Educaţie Timpurie Antepreşcolară

Primăria municipiului Câmpia Turzii organizează concurs în vederea ocupării a 4 funcții contractuale vacante de la Centrul de Educație Timpurie...

Închide