inTurda.ro

VIDEO Exclusiv: Salina Turda este vedeta Târgului de Turism al României

 Breaking News

VIDEO Exclusiv: Salina Turda este vedeta Târgului de Turism al României

VIDEO Exclusiv: Salina Turda este vedeta Târgului de Turism al României
februarie 26
17:17 2016

Prezentă la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară la Romexpo București între 25 şi 28 februarie 2016, Salina Turda a fost singurul obiectiv turistic prezentat in deschiderea oficială.

Prezentatoarea evenimentului a introdus obiectivul turdean în categoria „exemplu de bună practică” și o prezență de referință între expozanții acestei ediții. Doamna director Maria Simona Baciu a avut un discurs în care a descris pe scurt Salina Turda și a îndemnat publicul să viziteze „Salina Turda – poarta spre inima Transilvaniei”, legând Salina Turda de recomandarea făcută de Lonely Planet Transilvaniei, ca fiind cea mai bună destinație de vizitat în acest an. 

La deschiderea oficială a Târgului au mai participat: domnul Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, reprezentanți al Administraţiei Prezidenţiale, doamna Anca Pavel Nedea, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Turism, domnul Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, domnul Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România, domnul Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, şi domnul Gabriel Zamfir, preşedintele executiv al  Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Cristian Matei şi-a lansat candidatura la Primăria Turda

Președintele PSD Turda, Cristian Octavian Matei şi-a lansat joi, 25 februarie 2016 candidatura la Primaria municipiului Turda, printr-un Eveniment organizat la...

Închide