inTurda.ro

Galerie FOTO: Vizita Ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, la Salina Turda

Galerie FOTO: Vizita Ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, la Salina Turda

Galerie FOTO: Vizita Ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, la Salina Turda
februarie 28
14:43 2016

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, și soția sa, Mari, au fost impresionați de Salina Turda. Cei doi s-au oprit  să o vadă la finalul „extraordinarei vizite în județul Cluj”, iar pe pagina oficială a Ambasadei a fost postată o fotografie din timpul deplasării „speciale”. 

Delegația SUA a fost primită de o echipă specială la Salina Turda, condusă de Tudor Bodea, șeful serviciului Turism.

Atât despre vizita ambasadorului în județul Cluj, cât și despre România, reprezentanții Ambasadei au scris pe rețeaua de socializare doar la superlativ.

„E considerată unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Azi, ‪#‎SalinaTurda‬ i-a impresionat și pe ambasadorul Hans Klemm și pe soția sa, Mari, care s-au oprit să o vadă la finalul extraordinarei vizite în județul ‪#‎Cluj‬. ‪#‎RomaniaMagica‬”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la București.

Domnul Hans Klemm se adaugă pe lunga listă a vedetelor internaționale care promovează „cel mai frumos loc subteran din lume” (Business Insider). Vizita efectuată la Turda a fost unul dintre cele mai importante subiecte din mass-media națională în acest weekend.

Vezi aici o galerie foto realizată de Andrei Păcurar (Pekus Photography), fotoreporter inTurda.ro:

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avram Gal: Câmpia Turzii primește 8 miliarde lei de la Consiliul Județean Cluj

PROIECTELE INITIATE DE PRIMARUL RADU HANGA SI SUSTINUTE DE AVRAM GAL, FINANTATE DE CONSILIUL JUDETEAN CLUJ. CAMPIA TURZII PRIMESTE 8...

Închide