inTurda.ro

De Ziua Femeii, Iulius Mall Cluj oferă premii de răsfăț: bijuterii cu diamante și weekend-uri la SPA

De Ziua Femeii, Iulius Mall Cluj oferă premii de răsfăț: bijuterii cu diamante și weekend-uri la SPA

De Ziua Femeii, Iulius Mall Cluj oferă premii de răsfăț: bijuterii cu diamante și weekend-uri la SPA
martie 01
10:01 2016

KV finalAnul acesta, de ziua ta, Iulius Mall Cluj îți spune un secret: “Diamonds are forever”. Așa că, sesiunile tale de shopping vor fi unele de răsfăț. Și nu oricum, ci cu cele mai frumoase premii, pe care orice femeie și le dorește: bijuterii cu diamante și weekend-uri de relaxare la SPA.

De 8 martie, Iulius Mall Cluj oferă premii care să le facă pe doamne și domnișoare să se simtă speciale. Pentru că sesiunile de shopping aduc fericire oricărei femei, Iulius Mallle răsplătește cu și mai multe motive de răsfăț. În perioada 1 – 8 martie 2016, clientele care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei vor putea participa la tombola primăverii. Chiar de Ziua Femeii, în urma extragerii, se va afla marea câștigătoare a campaniei “Diamonds are forever”, care va fi premiată cu o sesiune de shopping la bijuteria Teilor, în valoare de 2.000 de euro. În plus, altezece cliente, desemnate prin tragere la sorți, vor avea șansa de a se relaxa în weekend-uri la SPA, pentru două persoane, la SunGarden Resort.

În perioada de desfășurare a campaniei, primele 100 de participante din fiecare zi vor fipremiate instant cu vouchere de cumpărături pentru accesoriile ExpoMineralia și produse cosmetice.

Pe 8 martie, doamnele și domnișoarele care vor să fie adevărate prințese urbane vor putea beneficia de sesiunile gratuite de make-up și hairstyling, în tendințele noului sezon. Înintervalul orar 17.00 – 21.00, specialiștii GETT’S Color Bar și MAC vor fi prezenți în Atriumul Iulius Mall pentru a le răsfăța pe femeile care își doresc un look primăvăratic. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.

Sursa: eClujeanul.ro, partener media al inTurda.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ad Libitum Voices revine la Turda, in spectacolul „Iubim Femeia”

Primaria si Consiliul Local Turda, in colaborare cu Teatrul Aureliu Manea Turda si Casa Municipala de Cultura Turda organizeaza spectacolul...

Închide