inTurda.ro

Câmpia Turzii: Noi consultări pe tema proiectului ”After School”

Câmpia Turzii: Noi consultări pe tema proiectului ”After School”

Câmpia Turzii: Noi consultări pe tema proiectului ”After School”
martie 04
15:34 2016

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga, împreună cu administratorul public, Petre Pop, au avut astazi o întâlnire de consultare cu directorii instituțiilor școlare din municipiu pe PROIECTUL ,, AFTER SCHOOL” -destinat elevilor ( I – VIII).

Am avut o consultare cu directorii instituțiilor școlare din municipiu pentru începerea programului ,, AFTER SCHOOL” proiect destinat elevilor din clasele I-VIII.
Este un proiect în care administratia locală se va implica în implantarea lui în parteneriat cu Școlile din municipiu, ONG-uri si Diaspora Câmpia Turzii.
Afterschool se bazeaza pe conceptul de educatie pozitiva. Aceasta este o noua abordare a educatiei fondata pe ingrijire, incredere si respect pentru diversitate. In educatia pozitiva profesorii dezvolta obiective personalizate pentru fiecare elev cu scopul de a inocula in acesta simtul auto-educatiei in vederea dezvoltarii planurilor de viitor si a motivatiei de a-si atinge scopurile. Educatia pozitiva include in agenda sa si transmiterea sperantei (gandirea orientata catre scopuri) in randul elevilor si a spiritului civic (contributia lor in societate). Toate activitatile noastre au la baza conceptul de invatare prin joc si disciplina pozitiva.” a transmis Petre Pop.

Programul standard “Playful learning Afterschool” poate cuprinde:

1. activitati de recreere (30 minute),
2. efectuarea temelor impreuna cu un personal specializat (o ora),
3. atelier dezvoltare motorie si atelier de inteligenta emotionala (doua ore),
4. transportul gratuit scoala-afterschool (30 minute),
5. evaluarea psihologica multidisciplinara a copilului de catre echipa noastra (invatator, kinetoterapeut, psihopedagog, profesor engleza, artist, psiholog) si primirea de rapoarte lunare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO-Remus Lapusan: ”La Turda trebuie facuta o schimbare, trebuie o alta viziune!”

PSD Turda a organizat joi, 03 martie 2016, o conferinta de presa la care a luat parte si Presedintele PSD...

Închide