inTurda.ro

Potaissa Turda a pierdut la Odorhei dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon

Potaissa Turda a pierdut la Odorhei dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon

Potaissa Turda a pierdut la Odorhei dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon
martie 08
10:20 2016

Potaissa Turda a pierdut la Odorhei dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon, scorul final indicand un singur gol in plus pentru echipa gazda: 31-30.

Handbaliştii din Odorhei, calificaţi deja în play-off (la fel ca si echipa noastra) cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, au început mai slab, iar Turda a profitat şi s-a instalat la conducere, 6-3. Dupa acest moment insa, Odorhei a preluat ostilitatile si dupa ce a restabilit egalitatea în minutul 17 (8-8), au condus meciul pana la final. Scorul la pauză a fost 17-14 si Potaissa Turda inca spera la un rezultat pozitiv!

Dupa ce au iesit de la vestiare, Odorhei si-a dublat avantajul în numai 6 minute, 22-16. Turda nu s-a dat insa bătută si a inceput o cursa incredibila de revenire, printr-un joc mult mai agresiv in aparare si momente de contraatac foarte reusite. Momentul de extaz pentru suporterii turdeni a fost cu un minut înainte de finalul meciului, cand Roland Thalmayer a egalat cu un lob peste portarul advers!

Nu a fost însă de ajuns. Markez a înscris de la 7 metri pentru Odorhei, care a tras cat se poate de mult de timp, faultand succesiv in zona de 9m. Potaissa Turda avea la dispozitie doar 8 secunde pentru a reusi golul egalizator. Din pacate pentru Turda, portarul lui Odorhei, unul dintre cei mai in forma jucatori ai meciului, a aparat in ultima clipa şi cele trei puncte au ramas la Odorhei.

Vezi rezumatul VIDEO al meciului transmis de Digisport 2, aici.

 

clasament

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: Concurs de proză scurtă – ediţia a XIII-a

Cu ocazia Zilei Mondiale a Cărţii pentru Copii şi Tineret, celebrată anual în data de 2 aprilie , Biblioteca Municipală...

Închide