inTurda.ro

Cristian Matei: ”Misiunea viitorului primar nu va fi una ușoară!”

Cristian Matei: ”Misiunea viitorului primar nu va fi una ușoară!”

Cristian Matei: ”Misiunea viitorului primar nu va fi una ușoară!”
martie 09
12:29 2016

PSD Turda a organizat joi, 03 martie 2016, o conferinta de presa la care a luat parte si Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, care a venit la Turda sa transmita un mesaj politic foarte simplu catre turdeni. Acesta e precizat in repetate randuri faptul ca ”dupa 12 ani, Turda are nevoie de o schimbare in fruntea administratiei locale.”

Președintele PSD Turda, Cristian Matei,  a precizat că misiunea viitorului primar nu va fi una ușoară și a argumentat acest lucru prezentând datoriile pe care Primăria le are în acest moment și altele care ar putea urma.

cristian matei psd turda„Doresc să trag un semnal de alarmă referitor la cheltuielile pe care le are Primăria Turda prin pierderea a unor sumedenie de procese, sume care nu s-au dat publicității. Este vorba de 350.000 de euro care sunt datorați Companiei de Apă, o parte sunt prinși în buget pentru că este contribuția de 1 % la Pasul I din proiectul european. Mai avem și Pasul II , 1 %, și la proiectul de economii, care este 207.000 lei. Mai sunt vreo 180.000 de euro prin sentință definitivă și irevocabilă către C.N.A.D.R., apoi 80.000 de euro la Casa de Cultură, care pentru toți reprezintă o întrebare: ce se dorește să se facă acolo? Probabil că era bine să fie consultați cetățenii și se ajungea la altă concluzie. Și, după cum știți, Grădina Zoo, 17 miliarde de lei vechi. Deci un total de 9-10 milioane de euro care, pentru Turda, reprezintă o sumă extrem de mare și de aceea vreau să trag un semnal de alarmă, pentru că va fi foarte greu de rambursat acești bani. Nu vreau să acuz, dar sunt niște riscuri ale comunității, trebuie văzut de unde o să reușim să plătim acești bani”, a precizat Cristian Matei în cadrul conferinței susținute.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primaria Turda prezintă lista străzilor care vor fi asfaltate anul acesta:

COMUNICAT: Lucrările de reabilitare/modernizare a străzilor în municipiul Turda - perioada 2016 – 2017 cu finanţare din surse alocate de...

Închide