inTurda.ro

20% reducere la cursuri de limbi straine

20% reducere la cursuri de limbi straine

20% reducere la cursuri de limbi straine
martie 15
10:16 2016

Centrul de Meditatii Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza, dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate.

Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2).Centrul de Meditatii Unirea are la baza un element esential: PASIUNEA. Centrul Unirea inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. In plus, adaugam grija, curaj, flexibilitate si excelenta in tot ceea ce facem.

Cursurile de limba engleză integrează toate competenţele de limbă (vocabular,înțelegerea textului scris și audiat, gramatică etc.) în funcție de nivel. Tehnicile folosite în cadrul acestei metode sunt bazate atât pe comunicarea orala, cât și pe cea scrisă iar materialele de ultimă generație sunt alese pentru a sprijini caracterul interactiv al lecțiilor. Fiind un Centru cu sedii in principalele oraşe ale tării ceea ce va putem oferi este o metodă de studiu eficientă cu rezultate demonstrate. /br> Procesul de selectare a profesorilor noştri este foarte riguros, pentru a se asigura un standard înalt al calităţii serviciilor. Printre aceştia se numără atât vorbitori nativi, cât şi profesionişti în educaţie.

Organizarea mediului educational este inovativă, cu scopul cultivării interacţiunii, dar şi a dobândirii de cunoştinţe şi deprinderi in cel mai scurt timp. Alaturîndu-va centrului nostru veţi obţine recunoaşterea internaţională a nivelului dobândit prin intermediului certificatului ECL, iar probele de competenţă lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obţinute la examenele cu recunoaştere internaţională.

CURSURI LIMBI STRĂINE – CENTRUL EDUCȚIONAL UNIREA CLUJ NAPOCA. Înscrie-te AZI și beneficiezi GRATUIT de LECȚII VIDEO GRATUITE de LIMBA GERMANĂ.
20% REDUCERE PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE IN LUNA MARTIE!!!
Telefon: 0757145632 sau cluj@centrumeditatii.ro

Lista completă de cursuri o gasiti AICI: http://centrumeditatii.ro/cursuri-cluj.php

Related Articles

Citește articolul precedent:
Medalii de aur și argint pentru Sah Club Potaissa Turda

In perioada 12-13 martie, la Cluj Napoca s-a desfasurat Cupa ”8 martie” la sah pentru copii, care a reunit peste...

Închide