inTurda.ro

„Oameni de valoare ai Turzii”, campanie de promovare marca inTurda.ro

 Breaking News

„Oameni de valoare ai Turzii”, campanie de promovare marca inTurda.ro

„Oameni de valoare ai Turzii”, campanie de promovare marca inTurda.ro
martie 16
19:47 2016

Campania „Oameni de valoare ai Turzii” este cadoul inTurda.ro pentru toți fanii noștri. Așa am ales să sărbătorim cele 5000+ Like-uri adunate pe pagina noastră oficială de Facebook!

Redacția inTurda.ro și-a propus ca împreună cu dumneavoastră, cetățenii municipiului Turda, să identificăm și să promovăm „Oamenii de valoare ai Turzii”.

Credem că valoarea unui oraș este dată de fiecare om în parte și considerăm că în Turda putem identifica multe persoane care au dovedit prin activitatea lor că merită să fie promovați! Tu pe cine ai scoate în față, în lumina reflectoarelor? Cine crezi că merită atenția noastră, a turdenilor?

Oameni de valoare ai Turzii

Care sunt criteriile de propunere?

Atunci când propui o persoană pentru campania „Oameni de valoare ai Turzii”, îți recomandăm să ții cont de aptitudinile sale profesionale, de implicarea socială, de impactul pe care îl are în viața comunității turdene, de valoarea gesturilor sau acțiunilor sale, etc.

Este important ca persoanele propuse să reprezinte un motiv de mândrie pentru Turda prin contribuția pe care acestea au adus-o dezvoltării și / sau promovării orașului nostru, sau a unor lucruri și locuri frumoase din Turda.

Pentru că inTurda.ro promovează tot ce este pozitiv, vom accepta și propuneri care vizează anumite entități cu personalitate juridică, ONG-uri, firme, comunități sau grupuri organizate de oameni care au contribuit la dezvoltarea socială, economică, morală a orașului Turda sau la promovarea acestuia.

Singura restricție în ceea ce privește nominalizările este argumentul politic. Având în vedere alegerile locale care vor avea loc în 5 iunie 2016, am decis ca până după momentul electoral să nu promovăm în cadrul acestei campanii nici un om politic, partid sau alianță politică.

Așteptăm propunerile dvs. pe adresa de e-mail inturda@gmail.com, însoțite de o scurtă descriere și eventual o fotografie cu persoana nominalizată.

Care sunt oamenii pe care îi admiri? Care sunt modelele pe care le urmezi, acei oameni care au excelat prin calitățile lor profesionale, puse în slujba societății turdene?

Related Articles

Citește articolul precedent:
Montaj video cu cadre aeriene din Turda, orașul salinei și al castrului roman

Agenția G-Square Cluj-Napoca, o firmă specializată în producția de filme, servicii foto, editare, animații 2D și 3D, a realizat un...

Închide