inTurda.ro

Cristian Felezeu la TurdaTV: ”Dezvoltarea continuă a orașului nostru este principiul pe care funcţionează administraţia turdeană”

Cristian Felezeu la TurdaTV: ”Dezvoltarea continuă a orașului nostru este principiul pe care funcţionează administraţia turdeană”

Cristian Felezeu la TurdaTV: ”Dezvoltarea continuă a orașului nostru este principiul pe care funcţionează administraţia turdeană”
martie 17
11:02 2016

În data de 14 martie 2016, la emisiunea Actualitatea Turdeană difuzată pe postul local TurdaTv au participat Cristian Felezeu și Lucian Codiș, consilieri locali PNL. Emisiunea a avut teme specifice administrației locale.

Discuțiile s-au axat pe probleme reale și importante ale orașului, în principal, pe infrastructură. În calitate de consilier local şi locuitor al acestui municipiu am abordat probleme spinoase, dar am dat şi soluții de rezolvare concrete. 
Fiecare dintre problemele de infrastructură cu care ne confruntăm în momentul de faţă se pot soluţiona, doar pas cu pas, proiect cu proiect, puţin câte puţin, în funcţie de priorităţi. Cotinuăm să investim în rețelele de apă și apă uzată, în drumuri, în cultură, în sport. O parte din soluţiile propuse vor avea ca bază de finanţare fonduri nerambursabile pentru care s-au depus, deja, proiecte. Dezvoltarea continuă a orașului nostru este principiul pe care funcţionează administraţia turdeană, chiar dacă resursele financiare nu sunt aşa cum ne-am dori. 
Avem responsabilitatea față de concetăţenii noştri de a veni cu soluții, de a rezolva probleme, de a demara și implementa proiecte, toate pentru dezvoltarea orașului nostru.
Suntem un oraș binecuvântat, cu locuri în natură extraordinare, cu obiective culturale deosebite, cu o bogată cultură, cu istorie, cu locuri de văzut și cu oameni frumoși. Să avem grijă de ceea ce avem, să conservăm, să protejăm, să să dezvoltăm.
Eu sunt un om pragmatic, cu o gândire inginerească și sunt învățat prin natura profesiei mele, ca atunci când mă confrunt cu situații sau probleme, să le evaluez corect și să le găsesc și rezolvare. 
Despre asta am discutat în emisiunea de ieri și am acceptat să particip pentru că, astfel de participări sunt un instrument de informare și comunicare util pentru cetățeni și la îndemâna acestora. După cum am mai spus în diverse ocazii, am nevoie de sprijinul şi colaborarea turdenilor.” a transmis Cristian Felezeu.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează DISTRIBUITOR. Vezi aici care este salariul oferit:

Firmă din Turda angajează distribuitor. Este vorba despre depozitul de legume fructe en-gros situat pe strada Câmpiei, langă magazinul Metro. Cei...

Închide