inTurda.ro

Cursuri online de limba germană, într-un sistem interactiv revoluționar

Cursuri online de limba germană, într-un sistem interactiv revoluționar

Cursuri online de limba germană, într-un sistem interactiv revoluționar
martie 17
10:31 2016

Centrul Educational Unirea organizeaza cursuri online de limba germană, într-un sistem interactiv revoluționar! Cursurile online de germana pe care le gasiti pe profadegermana.ro au fost create pentru a imbina eficienta predarii din sala de clasa cu nevoia de liberatate si de organizare eficienta a timpului cursantului.

Inveti cand ai timp

Cursurile de germana online iti ofera o mare libertate de organizare a programului. Ele iti sunt la dispozitie oricand timpul tau liber iti permite sa parcurgi o noua lectie de germana!

Exact ca in clasa

Lectiile sunt explicate ca in sala de clasa iar exercitiile sunt rezolvate la tabla. Totodata, profesorul nostru te va ajuta sa inveti pronuntia corecta a cuvintelor, ca si cand ar fi langa tine.

Online

Acum iti oferim cea mai moderna cale de a invata limba germana! Cursurile de germana online sunt la un click distanta si reprezinta cea mai eficienta metoda de a invata limba germana in fata calculatorului.

Revolutionar

Suntem primii din Romania care folosim pentru cursurile online de germana o tabla interactiva. Cu acest instrument inovativ, iti oferim un suport vizual care va fluidiza procesul de predare – invatare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cum va fi aplicata legea ANTIFUMAT? Vezi aici la ce număr de telefon se fac reclamațiile:

Comunicat gov.ro : Scopul principal al interzicerii fumatului în spațiile închise de la locul de muncă și în spațiile publice...

Închide