inTurda.ro

Andrei Suciu: Turda trebuie sa devină un oraș curat

Andrei Suciu: Turda trebuie sa devină un oraș curat

Andrei Suciu: Turda trebuie sa devină un oraș curat
martie 21
10:52 2016

Comunicat T9:

Aud în jurul nostru expresii de genul: cei din T9 sunt „oamenii lui Ștefănie”, „s-au înțeles cu Matei”, „ăștia îs cu Irimie”… Zâmbesc amuzat însă mă și întristez. Din păcate mulți dintre locuitorii Turzii depind de un loc de muncă la Primărie, la vreuna din ‘regiile’ care trăiesc din bani publici sau își doresc să lucreze acolo. Alții visează contracte pe bani publici, în speranța unor venituri mai substanțiale.

Eu îmi doresc altceva: un oraș curat, cu străzi asfaltate, cu parcuri și locuri de joacă pentru copii. Un oraș în care să mă simt bine, să mă simt respectat. Așa cum m-am simțit în Dubai. Este evident că nu putem compara Turda cu marile metropole, însă putem face lucruri simple. Putem duce gunoiul, putem asfalta drumurile. Putem elimina risipa banilor publici. Ne putem înconjura de oameni cinstiți, care gândesc la fel. Așa cum sunt colegii mei din Asociația T9.

Vin și cu o propunere concretă pentru Turda: să înlocuim măturatul străzilor cu mașini performante, ca în imaginea de mai sus. Asociația T9 are oferte de preț, cifre exacte, putem discuta pe date concrete. Vă putem demonstra că e mult mai eficient și mai sănătos să lucrăm cu echipamente moderne decât cu măturoiul și roaba. (Nu încercați un comentariu că am fi interesați de comisioane la achiziționarea acestor utilaje, ați greșit adresa….)

Pană acum am avut mici realizări: s-au trasat două zebre la podul peste Arieș, duminică dimineața se va repara o groapă în Turda Nouă. Suntem curioși de cât timp are Primăria Turda nevoie să cumpere niște mașini performante de măturat străzile. Vă garantez că dacă cei din T9 ar avea putere de decizie, astăzi le-ați fi văzut deja pe străzile Turzii.

Andrei Suciu,
Președinte, Asociația T9

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cum ar putea fi renovate gratuit școlile, grădinițele și spitalele din Turda și Câmpia-Turzii

Producătorul român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, Patru Mâini, a...

Închide