inTurda.ro

CAA: 22.03.2016 – Ziua Mondială a Apei

CAA: 22.03.2016 – Ziua Mondială a Apei

CAA:  22.03.2016 – Ziua Mondială a Apei
martie 22
11:32 2016

Ziua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii  din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro. Ziua Mondială a Apei se celebrează în fiecare an, cu scopul de a atrage atenţia asupra unei resurse naturale vitale pentru viaţă şi mijloacele noastre de existenţă. Tema anului 2016 ,,Apă și locuri de muncă” subliniază legătura dintre cantitatea și calitatea apei necesare și oamenii care lucrează în acest domeniu, care reprezintă un aspect definitoriu pentru asigurarea calității vieții.

De Ziua Apei, Compania de Apă Arieș în parteneriat cu Vestra inițiază o campanie de responsabilitate socială pentru un consum inteligent de apă dedicată elevii claselor I – XII  din Turda și Câmpia Turzii. Toți elevii sunt invitați  să participe la concursul de desen și fotografie cu tematica apei ce se va desfășura în perioada 22 martie – 01 aprilie 2016, într-o competiție de conștientizare pentru utilizarea responsabilă a resurselor de apă.

Campania de informare, conștientizare și sensibilizare pentru un consum inteligent de apă ,,Apa este viață – Fiecare Strop contează! Povestea lui Strop – Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul! este o campanie CAA privind utilizarea eficientă a resurselor. Scopul acesteia este de a informa cu privire la consecințele ecologice, economice, sociale și pe plan personal pe care le are utilizarea nesustenabilă a resurselor.

concurs compania de apa 

 

Serviciul Comunicare/PR

S.C. Compania de Apă Arieș S.A.
Adresa: Str. Axente Sever, nr. 2, Turda, jud. Cluj

Telefon/Fax: 0264.311.771 / 0264.311.772

Email: pr@caaries.ro

www.caaries.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Obiectivul “Reabilitare şi modernizare faţade Casa de Cultură – 500 locuri Municipiul Turda“

Având în vedere faptul că cetăţenii turdeni au arătat un interes crescut faţă de proiectul de reabilitare şi modernizare a...

Închide