inTurda.ro

80% din organizația ALDE Câmpia Turzii a trecut la PPU după ce Ioan Moldovan a fost declarat incompatibil

80% din organizația ALDE Câmpia Turzii a trecut la PPU după ce Ioan Moldovan a fost declarat incompatibil

80% din organizația ALDE Câmpia Turzii a trecut la PPU după ce Ioan Moldovan a fost declarat incompatibil
martie 24
15:45 2016

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat sentinta definitiva in ceea ce il priveste pe Deputatul Ioan Moldovan, acesta fiind declarat incompatibil.

Dupa decizia ICCJ, 80 % din organizația ALDE, a trecut la Partidul Puterii Umaniste și îl vor susține pe domnul Avram Gal pentru funcția de primar al Câmpiei Turzii.

”SINCER IMI PARE RAU PENTRU FAPTUL CA DOMNUL MOLDOVAN A PIERDUT MANDATUL. IN ACELASI TIMP VREAU SA LE MULTUMESC CELOR CARE AU VENIT ALATURI DE MINE, DEOARECE PARTIDUL CONSERVATOR A FOST UN PARTID FORMAT DE MINE AICI IN CAMPIA TURZII, E  CORECT SA II PRIMESC ALATURI DE MINE SI SA FORMAM O ECHIPA PUTERNICA PENTRU CAMPIA TURZII.
DOMNULUI MOLDOVAN II DORESC SUCCES IN BUSINESS, DUMNEZEU SA II DEA SANATATE.”, a declarat pentru inTurda.ro, Președintele PPU Câmpia Turzii, Avram Gal.
Art. 25, alin. (2) din Legea nr. 176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative: „Persoana eliberata sau destituita din functie potrivit prevederilor alin. (1) sau fata de care s-a constatat existenta conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica ce face obiectul prevederilor prezentei legi, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului. In cazul in care persoana nu mai ocupa o functie sau o demnitate publica la data constatarii starii de incompatibilitate ori a conflictului de interese, interdictia de 3 ani opereaza potrivit legii, de la data ramanerii definitive a raportului de evaluare, respectiv a ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti de confirmare a existentei unui conflict de interese sau a unei stari de incompatibilitate”.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cristian Matei a votat pentru acordarea unor sume consistente pentru cluburile sportive si asociatiile din Turda

          Partidul Social Democrat filiala Turda prin reprezentantul ei în Consiliul Județean Cluj, Cristian Octavian Matei...

Închide