inTurda.ro

S-a stabilit numărul de Consilieri Locali din mandatul următor pentru Turda și Câmpia Turzii

S-a stabilit numărul de Consilieri Locali din mandatul următor pentru Turda și Câmpia Turzii

S-a stabilit numărul de Consilieri Locali din mandatul următor pentru Turda și Câmpia Turzii
martie 24
09:38 2016

Prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, a semnat astăzi ordinul prin care se stabilește numărul de consilieri locali care vor fi aleși pentru mandatul 2016-2020, pentru consiliile locale din fiecare localitate a județului.

Atât pentru Turda, cât și pentru Câmpia Turzii, numărul consilierilor locali va rămâne același ca în mandatul care se încheie în luna iunie.

Municipiul Turda figurează cu o populație de 57.304 locuitori, drept pentru care numărul consilierilor locali existenți în mandatul 2016-2020 va fi de 21.

Municipiul Câmpia Turzii figurează cu o populație de 28.284 locuitori și va avea 19 consilieri locali.

Miercuri, 23 martie 2016, s-au semnat următoarele Ordine pentru alegerile locale din anul 2016:

– Ordin nr. 106, privind constituirea Comisiei tehnice judeţene Cluj pentru coordonarea şi urmărirea îndeplinirilor sarcinilor ce revin autorităţilor administraţiei publice locale şi serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice, pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din anul 2016;

– Ordin nr. 107, privind numerotarea circumscripţiilor electorale municipale, ale oraşului Huedin şi ale comunelor din judeţul Cluj pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2016.

– Ordin nr. 108, privind stabilirea numărului consilierilor pentru Consiliul Judeţean Cluj şi consiliile locale municipale, ale oraşului Huedin şi ale comunelor din judeţul Cluj la alegerile locale din data de 5 iunie 2016.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Maia Morgenstern va juca pe scena Teatrului „Aureliu Manea” Turda, în piesa „Fuhrer, la ordin!”

Narcisa Pintea, director al Teatrului „Aureliu Manea” Turda, a anunțat pe contul personal de Facebook un lucru care nu poate...

Închide