inTurda.ro

Handbalul juvenil turdean are un viitor frumos. 6 juniori fac parte din loturile naționalelor României!

Handbalul juvenil turdean are un viitor frumos. 6 juniori fac parte din loturile naționalelor României!

Handbalul juvenil turdean are un viitor frumos. 6 juniori fac parte din loturile naționalelor României!
martie 25
09:17 2016

Investițiile făcute în ultimii 5-6 ani în echipele de juniori ale clubului de handbal Potaissa Turda încep să dea roade. 6 jucători ai clubului turdean sunt în atenția oficialilor FRH, fiind convocați la loturile de juniori sau făcând din lotul lărgit al naționalei de cadeți!

LUPEA Robert (n.2002), portarul echipei de Juniori 3 al clubului Potaissa Turda, a fost convocat în tabăra juniorilor mici organizata de FRH la Sf.Gheorghe, în perioada 31 Martie – 3 Aprilie 2016. Această tabără, are scopul de a selecționa și pregăti viitorul lot de cadeți al României!
Felicitări Robert și mult succes!

Echipa națională de juniori a intrat de Luni, 21 Martie, într-un cantonament de pregătire la Drobeta Tr.Severin, ce va dura trei săptămâni și care se va încheia cu trei partide de verificare împotriva Serbiei.  Printre cei convocați se numără și FLEȘER Dragoș, portarul echipei de Juniori 1 al clubului turdean.

Roland ThalmaierDin 28 Martie până în 6 Aprilie, echipa de tineret se va afla într-un cantonament la Izvorani, iar în perioada 7 și 11 Aprilie, se vor afla într-un turneu de pregătire în Portugalia unde vor juca trei meciuri: în 8 Aprilie cu Slovenia, în 9 Aprilie cu Portugalia și în 10 Aprilie cu Estonia. THALMAIER Roland, extrema dreaptă a echipei de primă ligă, AHC Potaissa Turda, se regăsește pe lista celor 22 de jucători convocați. Roland este deja un jucător care a confirmat inclusiv la echipa națională.

28 Martie – 3 Aprilie este perioada de pregătire pentru lotul de cadeți în cantonamentul de la Sighișoara, urmat de meciurile de verificare împotriva Serbiei, la Drobeta Tr.Severin (4-10 Aprilie).

Din lotul lărgit al naționalei de cadeți fac parte și turdenii BULGARIA Vlad, POP Daniel și POPA Rareș.

Related Articles

Citește articolul precedent:
27 de noi locuri de muncă intermediate de CCOFM Turda

I. Firmă de curățenie din Turda angajează urgent: OPERATOR CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ II. Firmă din Turda angajează   1. CONDUCĂTOR AUTO - transport...

Închide