inTurda.ro

Album FOTO: Turdenii au ieșit în stradă pentru a susține viața!

Album FOTO: Turdenii au ieșit în stradă pentru a susține viața!

Album FOTO: Turdenii au ieșit în stradă pentru a susține viața!
martie 26
13:08 2016
Astăzi, 26 Martie 2016, sute de turdeni au ieșit în stradă pentru a susține viața! Au participat membrii ai bisericilor evanghelice, reprezentanți ai bisericilor ortodoxe și catolice din Turda, atât copii cât și adulți sau bunici cu nepoți. Din clasa politică a fost prezent doar deputatul turdean Mircea Irimie (ALDE Turda). 
Marșul a fost susținut în mod pașnic, pe un fundal muzical întreținut de fanfara Bisericii Penticostale Filadelfia Turda, de pe str. Tineretului.
IMG_0119
„Marşul pentru Viaţă” este un eveniment care se desfăşoară desfăşoară anual, în mai multe oraşe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea religioasă „Buna Vestire”) şi este organizat de asociaţii ale societății civile în colaborare cu instituţii şi comunităţi religioase.
Scopul principal al „Marşului pentru Viaţă” îl reprezintă susținerea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este o afirmare a familiei tradiționale și a valorilor acesteia, care sunt temelia unei societăți solide și sănătoase.
Vezi aici un ALBUM FOTO realizat de inTurda.ro:

Related Articles

Citește articolul precedent:
Petiție pentru înființarea unui muzeu dedicat imaginii românești: fotografie, film, mass-media și publicitate!

Un grup de fotografi, regizori și organizatori de evenimente culturale vor să înființeze în România un muzeu dedicat imaginii. Instituția...

Închide