inTurda.ro

MPE 180, cu Ovidiu Heller (ep. 3): Găleți ironice oferite de cetățeni politicienilor

MPE 180, cu Ovidiu Heller (ep. 3): Găleți ironice oferite de cetățeni politicienilor

MPE 180, cu Ovidiu Heller (ep. 3): Găleți ironice oferite de cetățeni politicienilor
aprilie 06
08:49 2016

Episodul 3: Prin intermediul Marii Provocari Electorale 180 si cu ajutorul presei putem organiza si lansa o provocare pe cateva teme importante cu concursuri pentru cel mai bun proiect pe fiecare tema: infrastructura, turism, curatenie, mediu, reciclare, locuri de munca si lista ramane deschisa. Si daca tot se fac concursuri, se cade sa le dam poiliticienilor si premii.

Ei ce ne-au dat mereu la alegeri? Galeti colorate, zahar, ulei, faina, pui… asa ca cei care vor castiga concursurile vor avea dreptul sa le ofere candidatilor cate o galeata plina cu aceste produse. Cand o faceau ei in alegeri se numea mita. Acum vor deveni “produse” pentru ca am schimbat cu 180 de grade sensul dinspre noi spre ei. Si uite asa poate mai scapam cativa de DNA.

Galetile nu vor fi la fel de pline, ci in functie de nivelul de implicare al candidatilor si partidelor. Speram ca acestia sa aiba suficient simt al umorului si sa aprecieze daca unui candidat mai acru i se va da mai mult zahar, unuia care o ia pe ulei sa-i mai reducem din cota de ulei, la unul care inca e pui insuficient de copt, sa-i punem un pui in plus, s.a.m.d. (asteptam sugestii). Oricum cu putin umor, chiar ironie, vom rezolva mai multe si oricum vor fi mai amuzante decat mizeriile si atacurile suburbane cu care unii dintre postacii candidatilor au invadat preelectoral facebook-ul. Si de ce nu, poate vom reusi sa lansam o astfel traditie la Turda.

Va doresc o zi minunata tuturor si nu uitati ca pana la episodul urmator, in care va voi prezenta gradele de implicare: nu vreau like-uri, dar vreau share-uri! Va fi soc, senzational si extraveral, chiar infernal! smile emoticon

Related Articles

Citește articolul precedent:
Centrul Raţiu pentru Democraţie organizează „Conferinţa DADA”

Centrul Raţiu pentru Democraţie are plăcerea de a vă invita la Conferinţa DADA, desfăşurată în cadrul evenimentului Raţiu Friends and...

Închide