inTurda.ro

TNL TURDA: Hai la pedalat în aer liber!

TNL TURDA: Hai la pedalat în aer liber!

TNL TURDA: Hai la pedalat în aer liber!
aprilie 11
07:37 2016

Comunicat de presă:

Hai la pedalat în aer liber!

Le reamintim, pe această cale, iubitorilor sportului pe două roți faptul că sâmbătă, 16 aprilie 2016, începând cu ora 10:00, Organizația de tineret a Partidului Național Liberal, filiala Turda, va organiza un concurs de ciclism în regim mixt de rulare (macadam și șosea), pe un traseu buclă ce va include itinerarul Turda-Săndulești-Cheile Turzii (20 km x 2 ture). Startul competiției se va da din Parcul Central al municipiului, după care grupul de cicliști va urma ruta de rulare prestabilită (marcată, de altfel, și pe harta alăturată). Precizăm că vor fi organizate două puncte de rehidratare și energizare, unul în Turda, iar celălalt în Săndulești, unde competitorii vor avea la dispoziție recipiente cu apă plată și batoane energizante. Punctul final de sosire va fi amenajat pe platoul din proximitatea castrului Legiunii a V-a Macedonica, obiectiv turistic de referință al Municipiului Turda. Organizatorii le solicită tuturor participanților să nu uite de echipamentele specifice de protecție (casca!), fără de care nu este posibilă luarea startului în competiție. Câștigătorii concursului vor fi recompensați de organizatori cu cupe, diplome și premii (câte un card cadou Decathlon).

Înscrierile în competiție se fac, în limita locurilor disponibile, la tel. 0745.380.256 sau direct pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/PNL-Turda.

Îi așteptăm, cu mare drag, pe toți pasionații ciclismului din Turda și împrejurimi!

traseu_ciclism_apr2016

Organizația TNL Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Competiția de table organizată de PNL Turda: un real succes!

Comunicat de presă: Competiția de table organizată de PNL Turda: un real succes! Sâmbătă, 9 aprilie 2016, în intervalul orar...

Închide