inTurda.ro

Dana Deac: „TURDA MEA nu e o ruină. TURDA MEA e frumoasă!”

Dana Deac: „TURDA MEA nu e o ruină. TURDA MEA e frumoasă!”

Dana Deac: „TURDA MEA nu e o ruină. TURDA MEA e frumoasă!”
aprilie 14
07:45 2016

Dana Deac, cunoscută în Turda pentru implicarea ei în domeniul cultură – artă, a transmis prin intermediul rețelei de socializare Facebook, un mesaj pozitiv despre Turda și filtrul prin care ea privește orașul. Postarea este un manifest împotriva turneilor care se mulțumesc cu a ponegri orașul, fără să facă nimic pentru a schimba lucrurile în bine.

TURDA MEA

Aud uneori comentarii prin care unii turdeni de-ai mei ponegresc orașul. Fac această postare pentru ei, pornită fiind de o replică a Dnei Elena Crisan care suna cam așa: ”Elena Crisan: O cu totul alta imagine decat a unui oras in ruine cum e Turda….”. era vorba despre imaginea clădirii Parlamentului din București.

Bun, și acum vin eu și spun că nu știu cum este Turda Dv, a tuturor celor care o vedeți urâtă și ruinată și nu vedeți nimic bun în ea, să vă spun că TURDA MEA e altfel. Nu sunt toate roz, corect. Sunt încă foarte multe de îmbunătățit. Tot corect! Dar Turda mea e frumoasă. Turda mea e un colț de rai, și asta nu pentru că aici m-am născut, ci pentru că chiar are nenumărate locuri foarte frumoase. Și nu o zic doar eu. Mi-au spus-o mulți prieteni din alte localități din țară și din străinătate. Și nu o spun din vârful buzelor, ci tare și răspicat: TURDA MEA E FRUMOASĂ, priviți pozele și citiți, vă rog, și comentariile străinilor, de aici:

http://holeinthedonut.com/…/photo-main-square-turda-romania/

http://www.welcometoromania.ro/Turda/Turda_Turda_r.htm

Așa că toți cei care veți mai spune că Turda MEA e urâtă și o ruină, să vă așteptați să sar la jugulara voastră :))) TURDA MEA nu e o ruină. TURDA MEA e frumoasă, să vă fie clar!!!

Iar tuturor celor care vor aduce argumente părți negative, vă repet: da, există și părți mai puțin bune, care pot fi îmbunătățite. Dar care oraș, care localitate din lume are totul perfect?

Related Articles

Citește articolul precedent:
2 zboruri zilnice vor fi operate de Blue Air pe ruta Cluj-Napoca – București

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță 2 zboruri zilnice care vor fi operate de Blue Air pe ruta Cluj-Napoca –...

Închide