inTurda.ro

Mircea Irimie: ”Am invatat ca unii conducatori se folosesc de oameni iar altii ii sprijina”

Mircea Irimie: ”Am invatat ca unii conducatori se folosesc de oameni iar altii ii sprijina”

Mircea Irimie: ”Am invatat ca unii conducatori se folosesc de oameni iar altii ii sprijina”
aprilie 20
06:10 2016

AM INVATAT ! 

Am invatat si invat mereu cum trebuie sa fie un lider .
Dragi prieteni am invatat ca adevaratele valori din lume nu costa nimic si sunt la indemena oricui . Am invatat ca omul sfinteste locul si ca nu il costa nimic sa o faca . Si pentru ca sa fie cat mai multi cei care sa se poata bucura de tot ceea ce este in jur , ca trebuie sa fie oameni care trebuie sa dea tonul simfoniei impartasirii , ca oamenii au nevoie de exemple vii si nu de himere , ca trebuie sa nu mai stam deoparte si sa exprimam ceea ce simtim , ca noi putem fi schimbarea pe care o dorim cu totii .
Dar schimbarea in bine !


Am invatat ca unii conducatori se folosesc de oameni iar altii ii sprijina . Unii vad in jurul lor si in orasul in care traiesc doar gunoaie si lucruri urate iar altii vad in jur doar minunatii si lucruri frumoase . Ca unii vad parte goala iar altii partea plina a paharului .
Am invatat ca sunt oameni care au incredere si care isi pun speranta , care se ROAGA si intraznesc , care imping si ajuta , oameni care isi doresc si REUSESC . Pentru ca acesti oameni frumosi IUBESC si au INCREDERE !


Am invatat ca sunt oameni care ADUNA si UNESC iar altii care destrama si urasc . Unii oameni creeaza UNITATE si INCREDERE iar altii dezbinare si suparare .
Dragi prieteni am invatat si invat in fiecare zi de la familie si de la prieteni , de la oameni simpli dar remarcabili si de la dumneavoastra toti prietenii mei cum trebuie sa fie un LIDER !
Un LIDER nu trebuie sa fie niciodata sef . Un lider nu trebuie sa fie niciodata rau , fals , ascuns , interesat , ignorant , insensibil sau distant . 


Un LIDER adevarat trebuie sa un om simplu ca si toti oamenii . Doar putin mai determinat , mai exigent cu el insasi , mai organizat si mai deschis , mai pragmatic si mai aplicat , mai muncitor si mai implicat dar mai ales SUFLETIST si CREDINCIOS !
AM INVATAT si INVAT in fiecare zi de la viata si de la dumneavoastra toti prietenii mei cum trebuie sa fie un LIDER !


VA MULTUMESC !”.

 

Mircea Irimie,

Candidat ALDE pentru funcția de Primar

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Turda se va marca ”Ziua Pământului”. Activitațile se vor desfășura în parcul central

  Primăria Municipiului Turda şi Casa Municipală de Cultură organizează activităţi diverse dedicate “Zilei Pământului”. Vineri, în data de 22.04.2016,...

Închide