inTurda.ro

„Şcoala altfel cu cărămizi LEGO®” se prelungeşte

„Şcoala altfel cu cărămizi LEGO®” se prelungeşte

„Şcoala altfel cu cărămizi LEGO®” se prelungeşte
aprilie 22
14:34 2016

Numărul mare de vizitatori ai expoziţiei „Şcoala altfel cu cărămizi LEGO®” ne determină să prelungim evenimentul şi în weekend-ul 23-24 aprilie 2016. Fanii celebrelor cărămizi LEGO® sunt aşteptaţi în continuare la Muzeul de Istorie Turda, unde vor putea admira construcţii originale realizate de membrii Asociaţiei Brickenburg, precum şi seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării.

Sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 – 17:00 sunteţi invitaţi, indiferent de vârstă, să testaţi diferite moduri de combinare ale elementelor LEGO® la micul atelier de construcţii din cadrul evenimentului şi să participaţi la tombola care se va organiza cu acest prilej.

Scopul Asociaţiei Brickenburg, prin evenimentele pe care le organizează şi activităţile pe care le derulează respectiv coordonează, are în centru educaţia prin nonviolenţă, aducerea în atenţia publicului larg a rolului constructiv pe care îl are atragerea adulţilor şi copiilor în activităţi nonviolente, stimulatoare de creativitate şi analiză, de formare a spiritului de echipă şi observare atentă a mecanismelor lumii în care trăiesc.

Muzeul de Istorie Turda

 

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Expoziție de desen și fotografie la CAA

În data de 21 aprilie 2016, începând cu ora 12.30, Compania de Apă Arieș a organizat Expoziția de desen și...

Închide