inTurda.ro

Comunicat: Punct de sacrificare a mielilor în Turda

Comunicat: Punct de sacrificare a mielilor în Turda

Comunicat: Punct de sacrificare a mielilor în Turda
aprilie 25
08:29 2016

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Oborul Turda Nouă va funcţiona conform condiţiilor de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară Cluj.

Serviciul Public Administrare Pieţe şi Obor a întreprins demersurile necesare pentru funcţionarea temporară a punctului de sacrificare a mieilor din Oborul Turda Nouă.

La fel ca în fiecare an, activitatea de sacrificare a mieilor se va desfăşura în incinta Târgului de animale cu intrare de pe strada Cuza Vodă, de către 6 măcelari şi un doctor veterinar(personal DSVSA), după următorul program: Joi, 28.04.2016, vineri, 29.04.2016, respectiv sâmbătă, 30.04.2016, între orele 7:00 – 15:00.

Carnea rezultată se va obţine numai la cererea directă a consumatorilor şi numai după efectuarea examenului ante şi post mortem, neputând fi livrată către alte unităţi din domeniul alimentar înregistrate ori autorizate sanitar veterinar.

 

ŞEF SERVICIU APO

Ing. BUCUR MIRCEA

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul executivului turdean îndreptat Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda

“Având în vedere puterea exemplului pe care îl oferă tinerei generaţii cuplurile care au împlinit 50 ani de la încheierea...

Închide