inTurda.ro

5 locații atractive care definesc Transilvania: Salina Turda, Biertan, Sighișoara, Transfăgărășanul și Viscri

5 locații atractive care definesc Transilvania: Salina Turda, Biertan, Sighișoara, Transfăgărășanul și Viscri

5 locații atractive care definesc Transilvania: Salina Turda, Biertan, Sighișoara, Transfăgărășanul și Viscri
aprilie 27
11:58 2016

HotelGuru.ro prezintă turistului interesat de Transilvania, 5 dintre cele mai atractive locații de vizitat. Nu a fost deloc o alegere ușoară, având în vedere atenția internațională de care Transilvania se bucură în această perioadă!

Biertan, foto Emi Cristea

Transilvania este atat de frumoasa incat aproape ca este foarte greu sa spui ce loc te-a impresionat mai mult din ea. Fortificatiile medievale incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, cetatile si satele cu oameni gospodari si primitori sau frumusetile naturale care te asteapta in fiecare an sa le redescoperi la pas sau cu bicicleta, asa cum ne indeamna jurnalistii de la The Guardian.

Transilvania, tinutul de basm din inima tarii, incepe sa fie redescoperita si acesta este cel mai imbucurator lucru. Incepe sa-i fie recunoscuta originalitatea nu doar prin prisma Castelului si a legendei lui Dracula, ci si a traditiilor pastrate cu sfintenie in unele locuri si a dorintei de a se pastra vesnic in comuniune cu natura. Si pentru ca Transilvania este considerata cea mai buna destinatie de calatorie din lume in 2016 (potrivit topului “Best in Travel 2016” realizat de Lonely Planet), iti propunem in cele ce urmeaza sa alegi pentru drumetiile din acest an 5 din cele mai frumoase locuri din Transilvania.

Cele 5 locații sunt: Biertan, Sighișoara, Salina Turda, Transfăgărășanul și Viscri. Puteți vedea AICI descrierea lor și articolul original.

Despre Salina Turda, hotelguru.ro a scris foarte frumos și la obiect:

Poti sa o vizitezi si pe Google Maps, dar astfel nu-i vei simti aroma si nu-i vei vedea frumusetea pitoreasca. Daca te intrebi de ce ar trebui sa o vizitezi, n-am sti sa-ti spunem exact, pentru ca sunt o mie de motive. Galeriile subterane amenajate modern, cu internet wireless si spatii de agrement cu o multime de facilitati pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut, dar si a diferitelor sporturi (bowling, biliard, baschet, minigolf, fotbal sau tenis) o transforma intr-una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Transilvania. La Salina Turda vin romani, dar si numerosi straini, fermecati de fotografiile postate pe Internet de catre cei care au vazut-o cel putin o data. Aici ai mai multe informatii privitoare la program si la tarifele percepute.

Foto articol: Emi Cristea / Shutterstock.com
Sursa articol: http://blog.hotelguru.ro/5-din-cele-mai-frumoase-locuri-din-transilvania/

Related Articles

Citește articolul precedent:
Angajări Câmpia-Turzii, pe timp de vară sau permanent: bucătar / ospătar, ajutor de bucătar / ospătar.

Clubul Underground, Câmpia Turzii, angajează cu normă întreagă sau part-time, pe mai multe posturi. Se caută atât persoane care doresc...

Închide