inTurda.ro

3 medalii de aur obținute de Delfinii Turdeni la Sfântu Gheorghe!

3 medalii de aur obținute de Delfinii Turdeni la Sfântu Gheorghe!

3 medalii de aur obținute de Delfinii Turdeni la Sfântu Gheorghe!
mai 16
09:11 2016

În data de 14 mai 2016, clubul de înot Delfinii Turda a participat la Concursul ”Eu înot!” ediția a III-a, organizat de Clubul Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe.

Au participat la acest concurs: L.P.S. Bacău, C.S. Bogdan Ciubotariu Constanța, C.S.M. Ploiești, A.S.C. Corona 2010 Braşov, A.C.S. Delfinii Turda, C.S.S. Târgu-Mureș, C.S.M. Brașov, C.S. Udvarhelyi Delfinek, A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe, A.C.S. Hyperion Brașov, Sport All, insumând un total de 130 de copii la doar 4 categorii de vârsta (2009, 2008, 2007 si 2006).

De la clubul turdean au fost inscriși în această competiție 6 copii: Rareș Deac, Sonia David, Bogdana Covaciu, Maria Fetiță-Rîpea, David Blenyeși și Serban Metea. Au avut o zi bună și au obținut 6 medalii:

– Șerban Metea – 1 medalie de aur (50 m liber);

– Maria Fetiță-Rîpea – 2 de aur si 1 argint (50 m spate, 50 m liber si 50 m bras);

– Sonia David – 1 medalie de argint (50 m spate);

– David Blenyeși – 1 medalie de bronz (50 m liber).

”Nici nu pot descrie în cuvinte bucuria și emoția ce am simțit-o pentru cele 3 medalii de aur, a fost un fel de răsplată binemeritată pentru munca depusă. Bineînțeles că sunt mulțumit pentru fiecare rezultat bun, așa cum a fost timpul realizat de Rareș la liber de 38.89 (în mai puțin de 1 an de antrenamente), medalia de argint a Soniei (după doar 3 luni de antrenamente) sau că după un an de plafon, Bogdana a coborat sub 40 de secunde la liber; exact cum am menționat mai sus a fost una din zilele noastre bune. Mulțumesc și de această dată celor fără de care activitatea noastră nu ar fi posibilă: doamnei director Simona Baciu, doamnei Carleta Gnandt și colectivului Bazinului de Înot și nu în ultimul rând părinților care ne susțin.”, a declarat antrenorul Alexandru Petric.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avram Gal propune o dezbatere publică între candidații pentru funcția de Primar

DEZBATERE PUBLICA Propun sa se organizeze o dezbatere publica, la care sa participam toți candidații pentru funcția de Primar si...

Închide