inTurda.ro

Emil Boc: Shopping City la Cluj, după modelul Parndorf, Austria!

Emil Boc: Shopping City la Cluj, după modelul Parndorf, Austria!

Emil Boc: Shopping City la Cluj, după modelul Parndorf, Austria!
mai 16
17:48 2016

Primarul Emil Boc a anunțat că vrea să pună la Cluj-Napoca bazele unui outlet după modelul și celebrul Shopping City de la Parndorf, Austria.

”Vrem să facem Cluj Shopping City. Mulţi mi-au spus că merg la Parndorf la cumpărături, pentru că acolo găsesc produse de calitate la preţuri mai mici. Clujul poate avea şansa să devină un obiectiv pentru locuitorii din Transilvania în materie de shopping, având cel mai modern centru de acest fel, unde oamenii pot veni să cumpere la preţuri mai mici. Primăria va pune la dispoziţie terenul, nu vorbim de locaţie, pentru a nu încuraja specula imobiliară. Avem însă mai multe variante şi există deja interes din partea unor investitori”, a declarat Emil Boc, la Realitatea FM.

Centrul Shopping de la Parndorf adună marea majoritate a brandurilor mondiale, fiind renumit pentru reducerile din perioada de solduri.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Flaviu Sâsâeac: ”CSM se concentrează foarte mult pe lucruri extrasportive. Dacă vom câştiga vom fi echipa anului în handbalul masculin!”

CSM Bucureşti şi Potaissa Turda se înfruntă astăzi de la ora 18:00, pe DigiSport2, într-un meci decisiv pentru calificarea în...

Închide